Det sidste sommertilbud, som vi sætter fokus på i denne omgang, bliver Barcelonas hjemmebanetrøje, som klubben har brugt i sidste sæson, hvor klubben nok engang blev mestre og leverede verdensklasse fodbold.

Hvis man vil have en trøje, som der bliver scoret masser af mål i, så er Barcelonas hjemmebanetrøje måske det allermest sikre valg. De elegante fodboldspilelre fra Barcelona scorer hver eneste sæson et næste uhørt antal mål, og derfor er de røde og blå farver næsen hver uge at finde i adskillige jubelscener.

Sidste år blev det til ikke færre end 115 mål fra Barcelona-fødderne i La Primiera Division, og en stor del af de fuldtræffere blev skudt ind i hjemmebanetrøjen, som Nike nok engang har lavet til det katalanske stjernemandskab, og som fremstår klassik og moderne på en og samme tid.

Hvis du skal vise Barcelonas farver frem, så kan du bestille Barcelona trøjer - med en besparelse på 50 pct.

For selvom Barcelona er et hold, som har en utrolig stolt og traditionsrig historie, og har høstet masser af triumfer i de klassiske striber, så er denne hjemmebanetrøje en anelse anderledes. De traditionelle striber er forsvundet, så den blå og den røde farve nu fader gradvist sammen og giver trøjen et flot og anerledes særpræg.

Men selvom striberne er mere dynamisk på denne hjemmebanetrøje, så er der nogen ting, som man ikke bare laver om på. Klubbens klassiske og ikoniske logo står stadig stolt på brystkassen og fremviser det katalanske flag samt St. George-flaget, da St- George er kendt i den meget troende del af spanien som Cataloniens skytsengel.

Hvis du skal vise Barcelonas farver frem, så kan du bestille Barcelona trøjer - med en besparelse på 50 pct.

Ligesom vi har set det i de senere år med Nikes lækre spillertrøjer, så er denne Barcelona-hjemmebanetrøje lavet med Nike DriFit-materiale, der er designet specielt til at kunne lede sved og fugt væk fra kroppen og sikre en stabil temperatur til hver en tid.

Selvom Barcelona har fået ny hjemmebanetrøje til den kommende sæson, så er der ingen tvivl om, at denne trøje i fremtiden vil komme til at have en central plads i historie-bøgerne, og for de store Barcelona-fans, så vil den helt sikkert også have en fast plads i trøjesamlingen.

Hvis du skal vise Barcelonas farver frem, så kan du bestille Barcelona trøjer - med en besparelse på 50 pct.

FC Barcelona blev nok engang mestre i denne elegante hjemmebanetrøje i et moderne design, hvor det også blev til en sand perlerække af flotte scoringer. Hvad synes du om trøjen? Og tror du også, at Barcelona kan blive mestre i den kommende sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.