Barcelonas nye stjernespiller Neymar JR. skal i den kommende sæson spille i nummer 11, og hvordan det tager sig ud på den helt nye Barcelona udebanetrøje i de katalanske farver, har vi kastet et blik på lige her.

Hvis man kun skulle vælge én spiller, som denne sommers samtaleemner primært har drejet sig om, så ville Neymar JR. være et rigtig godt bud. Den hurtige brasilianer har stjålet alle folks opmærksomhed ved først at blive solgt til Barcelona og siden hen at vise lige præcis hvorfor i Confederations Cup, hvor den nykårede stjerne virkede til at være i mere end godt spillehumør og brillierede med lækre detaljer og verdensklasse scoringer.

Og når man er så umådelig god og en helt ny spiller i det katalanske, så er det oplagt, at der er mange Barcelona-fans, der gerne vil have ham på trøjen, men det er svært, når han ikke har haft noget officielt nummer, og selvom det i et stykke tid har ligget i kortene, at han skulle bære nummer 11, så er det nu endeligt blevet bekræftet af Barcelona, og derfor har vi været en tur i trykken for at få Neymar JR. på ryggen.

Hjemmebanetrøjen har vi allerede haft i kikkerten, men den nye udebanetrøje skulle da også lige have Neymar JR. på ryggen, og derfor har vi tilføjet det officielle blå tryk til de gule og røde katalanske farver, hvilket fremstår yderst elegant og som et flot farvematch.

Skal du have den nye udebanetrøje med Neymar JR. på ryggen? Du kan allerede nu bestille trøjen lige her - priser fra 599 kr.

Barcelonas udebanetrøje til den kommende sæson er for første gang nogensinde i de catalanske nationalfarver. Striberne er nemlig inspireret af det catalanske flag, Senyera, der går igen op til flere steder på trøjen. Derudover minder skabelonen for trøjen meget om hjemmebanetrøjer dog med den mindre detalje, at udebanetrøjen er rundhalset.

Trøjen er med sine 150 gram blevet hele 23% lettere og 20% stærkere end forgængeren, og den har fået et mere aerodynamisk og strømlinet fit, der sidder helt tæt til kroppen, men med en elasticitet, der gør den meget behagelig at have på. Trøjen er udviklet med Nike DriFit-teknologi, der transporterer sved og fugt væk fra kroppen for at holde spilleren tør og nedkølet.

Skal du have den nye udebanetrøje med Neymar JR. på ryggen? Du kan allerede nu bestille trøjen lige her - priser fra 599 kr.

Det bliver spændende at følge Neymar JR. i den kommende sæson, når han skal forsøge at føre Barcelona til succes i både La Primiera Division og Champions League. Hvad synes du om den nye udebanetrøje med Neymar på ryggen? Og tror du, at Barcelona nok engang kan holde Real Madrid bag sig? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.