Vi fortsætter med at sætte fokus på et af vores sommertilbud, og denne gang har vi set nærmere på Nike CTR 360 Maestri III i en skarp sommerfarve, hvor man kan være lidt vild samtidig med, at man bevarer den fulde kontrol.

Okay, meget af denne sommer har med rette handlet om Nike Hypervenom, som vi har sukket efter at få på fødderne lige siden Nike for første gang løftede sløret for den uforudsigelige støvle, men det er langt fra alle Nike-stjernespiller, som foretrækker den nye Hypervenom. Selvom Mario Balottelli blev præsenteret som Hypervenom-spiller, så har han en anden favorit, og det er denne unikke Nike CTR 360 Maestri III ACC, som vi nu skal koncentrere vores opmærksomhed omkring for en stund.

For hvis man går efter en støvle, der er designet til at bevare den maksimale grad af kontrol i alle spillets facetter, så kan man ikke komme udenom Nike CTR 360 Maestri III ACC, der er udviklet med det mål for øje, at den runde kugle så sjældent som muligt skal gøre ting, man ikke lige havde tænkt sig.

Det var i 2009, at vi for første gang så en Nike CTR 360 Maestri, og lige siden har støvlen solidt marcheret sig ind på den største fodboldscene, hvor vi efterhånden har set den på fødderne af stjerner som Jack Wilshere og Andres Iniesta, der med deres boldspil viser lige præcis, hvad det handler om med denne støvle med deres elegance og drive.

Skal din sommer stå i kontrollens tegn, så kan du lige her bestille Nike CTR 360 Maestri III ACC - du sparer 50 pct. på den skarpe grønne farvevariant.

For med fare for gentagelse så er nøgleordet kontrol, og det har Nike efterlevet i alle facetter i designet af denne tredje generation af Maestri-støvlen. På ydersiden af støvlens snude er der en række fordybninger i overdelen, der skaber en større friktion mellem bolden og støvlen, hvilket giver en bedre kontrol over bolden, når der tæmmes og dribles med ydersiden.

På indersiden af støvlen har Nike gennem innovation udviklet deres 3D Control Zone, der følger fodens konturer og tilpasser sig efter ens fod. Panelerne i 3D Control Zone giver en konstant plan flade, der skal stabilisere ens pasninger og tæmninger, så man hele tiden har styr på bolden, selv når det kræver den højeste grad af teknik.

Skal din sommer stå i kontrollens tegn, så kan du lige her bestille Nike CTR 360 Maestri III ACC - du sparer 50 pct. på den skarpe grønne farvevariant.

En helt central del af støvlen er derudover Kanga-Lite 2.0-overdelen, der er endnu lettere, blødere og smidigere end den version man fandt på anden generation af Maestri. Det minder fortsat meget om læder på måden, det former sig om foden, men til gengæld optager det ikke nær så meget vand og derudover strækker det sig ikke, så støvlen mister sin pasform. Overdelen er også blevet behandlet med Nikes ACC-teknologi, der sikrer det samme greb i bolden i vådt og tørt vejr.

Alt denne lækre og innovative teknologi er fæstnet på en ligeså innovativ TPU-ydersål, der er forstærket af to torsionsbarer over midterfoden, og knopsystemet er optimeret til, at man også har kontrol i grebet i banen. Knopperne er afrundede på ydersiden for bedre rotation og bladede på indersiden for at gribe optimalt i jorden i afsættet.

Skal din sommer stå i kontrollens tegn, så kan du lige her bestille Nike CTR 360 Maestri III ACC - du sparer 50 pct. på den skarpe grønne farvevariant.

Hvis man er en kontrol-spiller, og har det bedst, når man med det kølige overblik kan diktere spillet, så vil Nike CTR 360 Maestri III ACC være mere end et kig værd, og med dens skarpe grønne farver, så kan man også være en anelse vild samtidig med, at man holder fast i den største grad af kontrol.

Skal din sommer stå i kontrollens tegn, så kan du lige her bestille Nike CTR 360 Maestri III ACC - du sparer 50 pct. på den skarpe grønne farvevariant. Du kan også se mange flere af vores andre rigtig gode sommertilbud lige her.

unisport,

Nike CTR 360 Maestri III ACC er en unik kontrolstøvle, og nu kan du tage fuld kontrol over sommeren og få helt styr på bolden selv under pres. Hvad synes du om Nike CTR 360 Maestri III? Og kunne du tænke dig at kontrollen over din sommer med denne støvle? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.