Nike Always Forward | Tjek Nikes nye samling af lækre støvler

15.10.2018

Skrevet af Frederik

Nike er endnu en gang klar med en ny colourway, hvor det er blevet tid til Always Forward Pack, som hjælper dig igennem den kolde og hårde vintersæson. Den nye Always Forward Pack indeholder nye iøjnefaldende farver til Nikes 4 siloer. Lad os se, hvad Nike har i vente til os med deres nye vilde vinter kollektion, som de professionelle tager i brug i løbet sæsonen.

Nike Always Forward

Der er kun en vej, og det er Always Forward. Dit spil har ingen grænser, så udfordr dine modstandere med fart, eller vælg at kontroller kampen med præcision, valget er dit. Der er ingen tid at spilde på banen, og du kan ikke give op. Det er nu, du skal give alt, hvad du har i dig og ikke stoppe, Always Forward.

Always Forward Pack er lavet i en blå og sort colourway, som passer godt ind i de kolde og mørke vintermåneder, hvor det bliver bidende koldt samt mørkere og kortere dage. PhantomVSN er lavet i en blå farve med sorte detaljer og en sølv kontrolområde på indersiden af støvlen. Denne støvle vil helt sikkert give dig den selvtillid, som du skal bruge på banen, mens du kontrollerer kampen og sætter din modstandere af en efter en, ligesom Coutinho og Kevin De Bruyne gør. Du bliver årsagen til at spillet bevæger sig fremad, når du spiller som en Phantom med dine nye PhantomVSN på fødderne.

Det er også længe siden, at vi sidst har fået en ny colourway til Hypervenom- og Tiempo-støvlen, men ventetiden er ovre. Leder du efter en nedtonet og komfortabel støvle, så er Tiempo Legend også blevet opdateret med den blå og sorte colourway. Legend-støvlen ser endnu mere royal ud, med den stilrene kongeblå farve og sorte detaljer på siden. Komfort og kontrol er nøgleordene for Tiempo-støvlen, og du kommer helt klart til at se Sergio Ramos og Pique kontrollerer forsvaret i deres kamp for at holde angriberne væk fra at score.

Fortsætter forneden.

Hypervenom er lavet til de skarpeste angribere i spillet, og lige for tiden ser vi en masse ustoppelige angribere, der dominerer kampene. Når jeg kigger på denne colourway, er der en spiller, som jeg tænker på, og det er den giftige Inter-angriber Mauro Icardi. Han er en spiller, som for tiden scorer sig ind i folks hoveder med hans præstationer i Serie A og Champions League. Jeg kan personligt ikke vente med at se ham løbe rundt i den nye blå og sorte Hypervenom kombineret med Inter 2018/19 Hjemmebanetrøje.

Men hvis blå ikke er din farve, så har Nike også lavet en anden colourway, hvilket også er den mest iøjnefaldene i hele Always Forward-kollektionen. Mercurial-siloen er lavet i en flot neonfarve, så du kan slippe vildskabet løs på banen, imens du laver kaos på modstanderen banehalvel. Ingen kan stoppe Hazard, Ronaldo og Mbappé, når de er i zonen i deres nye Mercurial-støvler. Der er ingen fartgrænser. Spænd forbi dine modstandere med din fart.

Se hele vores udvalg af Nike-fodboldstøvler.

Always Forward, også på indendørs banerne

Vintersæsonen betyder også at indendørs fodbold- og futsal-sæsonen starter. Du kan derfor også få din yndlings Nike Always Forward-støvle til indendørs, så du kan dominere indendørs- og futsal-banerne. Skoene kommer med de samme innovative teknologier i overdel, mens knopperne er skiftet ud med en flad gummisål, der er optimeret til indendørs brug. Du vil derfor ikke glide rundt på banen og miste vigtigt momentum, så du altid bevæger dig fremad.

Hvis du vil være klar til vintersæsonen, så kan du købe dine Nike Always Forward-støvler hos Unisport fra onsdag d. 17. oktober.

Du kan købe støvlerne fra Nike Always Forward Pack lige her.