Fra i dag og frem til på søndag sætter vi hver dag fokus på et af vores helt særligt gode sommertilbud, og i dag tager vi et kig nærmere på den lækre Nike Mercurial Vapor IX CR7, så hvis du mangler en lækker støvle med lidt ægte stjernedrys til den nye sæson, så er det bare med at blive ved med at læse lige her.

Vi ville så gerne være ligeså gode som Cristiano Ronaldo og have bare en femtedel af hans talent og kunne accelere, drible, sparke og drible med samme elegance, fart og kraft, men det er yderst svært at nå hans sublime niveau, og derfor må vi nøjes med at komme helt tæt på den portugisiske fodboldkunstners lækre støvler Nike Mercurial Vapor IX CR7, og det gør vi nu med dette fokus på et af vores helt særlige sommertilbud .

Men selvom man ikke har Ronaldos fodboldkvaliteter, så er det bestemt også en oplevelse værd både at se på og spille i denne femte udgave af Cristiano Ronaldos signaturstøvle, der har et par friske, lette og elegante sommerfarver, som vil stå knivskarpt i den bagende sommersol, når fodboldsæsonen snart bliver sparket i gang igen, og du skal bevise overfor din træner, at du ikke har mistet dine kvaliteter i løbet af ferien.

Skal du have fingrene i Nike Mercurial Vapor IX ACC CR7, så kan du klikke lige her. - du kan lige nu spare 40 pct på den unikke støvle.

Og selvom det kan være svært at se bort fra det lækre og unikke Cristiano Ronaldo-design med den skarpe og lækre farvekombination, så gør vi det alligevel for en stund og ser på, hvilken utrolig lækker og elegant støvle, man får på fødderne.

Støvlens overdel er lavet af de japanske specialister fra Teijin, som leverer en blød og smidig overdel med læderfinish til Ronaldos støvle, præcis som på Ronaldos forrige signaturfarve, Vapor VIII ACC CR. Derudover er overdelen naturligvis udstyret med Nikes All Conditions Control-teknologi (ACC), der sikrer samme greb i bolden i vådt føre som i tørt.

På hælen finder man Cristiano Ronaldos "Love to Win, Hate to Lose"-logo, der repræsenterer verdensstjernens personlighed på og udenfor banen. Det består at et hjerte og et kryds, der overlapper hinanden, og hjertet skal repræsentere både kærligheden til at sejre og kærligheden til fodboldspillet, hvor krydset derimod står for hadet til at tabe.

Og hvis Cristiano Ronaldo står i en direkte duel med en forsvarsspiler, så er der ingen tvivl om, at han vil hade at tabe. Faktisk kunne man forestille sig, at krydset bagpå ville blive rødglødende, hvis en forsvarsspiller skulle få lokket bolden fra den elegante portugiser. Det burde der dog umiddelbart heller ikke være nogen fare for, da denne støvle hører til i den absolut lette ende med blot 185 gram, og det giver Ronaldo en naturlig fordel, når han elegant glider forbi de spanske forsvarsspillere.

Skal du have fingrene i Nike Mercurial Vapor IX ACC CR7, så kan du klikke lige her. - du kan lige nu spare 40 pct på den unikke støvle.

Et andet designelement der virkelig adskiller denne fra de almindelige Vapor IX-modell er, at der på ydersiden såvel som indersiden er gjort plads til det store Nike-swoosh, som man også så på Vapor VIII ACC CR-modellen, og som giver Ronaldos farvevariant et strejf af de første Mercurial-modeller, hvilket man bestemt ikke skal klage over specielt i dette 15. år for fødslen af den første Mercurial model.

Hvis man vil have fart i fødderne - og det skriger denne støvle virkelig på - så er man nødt til at have et knopsystem, der tillader det, og det har Nike taget med i overvejelserne til denne model, hvor de aflange knopper under forfoden med en V-formet knop i midten giver støvlen et fænomenalt greb i banen, når du skal accelerere væk fra din modstander og styre direkte ned mod modstanderens mål, som vi ser Ronaldo gøre det uge efter uge i Real Madrid.

Med denne Cristiano Ronaldo signatur-støvle, får man en støvle, der ikke kun ser sommerlig og frisk ud, men som også er optimeret til at give et optimalt touch på bolden, et unik greb i banen og den helt rette fart, og når man lægger alt det sammen, så er det absolut det tætteste man kommer på Cristiano Ronaldos helt unikke fodboldmagi, som gør, at han hører til i den absolut verdenselite.

Skal du have fingrene i Nike Mercurial Vapor IX ACC CR7, så kan du klikke lige her. Du kan også gå på udkig efter et af vores mange andre sommertilbud lige her.

unisport,

Denne Nike Mercurial Vapor IX ACC CR7 er en virkelig lækker støvle, som der er født til at skabe opmærksomhed både på og udenfor banen. Kunne du finde på at gå sommeren i møde med denne Nike Mercurial Vapor IX ACC CR7? Og tror du, at Cristiano Ronaldo kan føre Real Madrid sikkert mod det spanske mesterskab i år? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.