Ny Limited Edition Tiempo Legend | Lavet til det gyldne touch

10.10.2018

Skrevet af Zlatko

Den mest ikoniske støvle, lavet i hvid og guld, er helt klar Tiempo Legend støvle, som Ronaldinho fik leveret via Joga Bonito TV. Du husker nok stadige den episke reklame, hvor Ronaldinho snører sine nye støvler, før han går over til et vildt crossbar-challenge. Nike er klar med et remake af den ikoniske støvle.

Limited Edition 10R-støvle

Du tænker måske allerede tilbage på den gamle Nike Air Legend R10, som Ronaldinho fik tilbage i 2005, når du kigger på denne nye Limited Edition 10R-støvle. Det er ikke helt unormalt, da den nye Tiempo Legend 10R er en 1-til-1 remake af Air Legend 10R-støvlen, dog med få ændringer, så den er klar til 2018.

Nike har valgt at kombinere det bedste fra begge verdener, så du får en støvle, der både indeholder noget fra Air Legend-støvlen og noget fra den moderne Tiempo Legend. Nike Tiempo Legend 10R er lavet med den præcis samme og ikoniske K-læder overdel, som også har de gyldne syninger, hvilket giver dig den samme base for et fantastisk touch, lige som Kontrolmestere, Ronaldinho, havde det den gang. Derudover får du også den ikoniske pløs, hvilket gemmer på en lille Ronaldinho-logo på indersiden.

Nike har også taget Hyperstability-sålen og brugt den på remake-støvlen, så den er gjort klar til det moderne spil. Knopperne og sålen vil helt sikkert gøre dig klar til at kontrollere bolden, mens du danser rundt på banen, som Ronaldinho gjorde dengang.

Den nye Nike Tiempo Legend 10R Limited Edition tager som sagt inspiration fra Air Legend R10s design. Du får derfor den samme hvid og guld design med guld stjernerne på hælen, mens sålen er blevet opdateret, så den også kombinerer et hvidt og guld kombo, hvilket runder designet af. Støvlerne er også nummeret, så du skal være hurtig, hvis du skal have fingrene i et af de 1000 par, der findes på verdensplan!

Fortsætter nedenfor.

Indendørs Legend 10R

Vi ved alle at Ronaldinho havde en kærlighed for futsal, og spillede dette en del som ung. Dette gav ham også den teknik og glæde for spillet, som han viste i alle kampe. Som noget nyt har Nike valgt at lave en indendørs version af Limited Edition fodboldstøvlen.

Teknologisk får du den samme teknologi som på fodboldstøvlen, dog med den velkendte Lunarlon-sål. Lunarlon-sålen er ikke helt en ukendt ting for Nike at bruge, da den pt. bliver brugt på den populære Tiempo Sala II indendørssko. Som noget specielt vil indendørsskoen også være nummeret, og igen er der kun 1000 på verdensplan.

Hvis du gerne vil have dit eget Limited Edition Tiempo Legend 7 10R par, eller indendørs versionen, så kan du helt eksklusivt købe dem hos Unisport fra i dag!

Køb din Limited Edition-støvle lige her!