Selvom de store turneringer ligger stille, så er der fuld gang i forberedelserne til den nye sæson, og når der samtidig er EM i Damefodbold i Sverige, så giver det rig mulighed for at kigge på, hvilke støvler der lige nu hitter i fodboldeuropa, og det kan du blive meget klogere på lige her.

Hvis du er afhængig af fodbold, så kan sommerperioden godt være rigtig hård. De store ligaer ligger alle sammen stille, og det gør det mere end svært at få det daglige fodboldkick. Men bare rolig: fodboldopstarten er i fuld gang, og når der samtidig er EM i Damefodbold, så burde der være nok at fornøje sig med. Og om ikke andet, så kan man i hvert fald fornøje sig med at se på, hvilke støvler, der bliver brugt, og det tager vi et kig på lige her.

Nicklas Helenius (Aston Villa) - Nike Mercurial Vapor IX Lilla/Grøn Vi starter denne rundtur ved at gøre et stop i det engelske, hvor der er fuld gang i den danske angriber Nicklas Helenius, der er i weekenden kom på måltavlen for sin nye engelske klub Aston Villa i træningskampen mod tyske Bochum. Støvlen, som Helenius havde på fødderne, var Nike Mercurial Vapor IX, som den danske angriber virker til at være rigtig glad for efter tidligere at have brugt Adidas F50 Adizero. Vi ser meget frem til at finde ud af, om der også er mål i Helnius' Vapor i Premier League.

Nadia Nadim (Danmark) - Puma Evospeed 2.2 Sort/Neongul Selvom der er fodboldfri i de store europæiske ligaer, så er der fuld gang i kvindefodbolden lige nu, hvor der er EM i Sverige. Her har Danmark fået en blandet start med en flot uafgjort mod Sverige og et nederlag til Italien, og det er dermed en skæbnekamp, der venter, når Danmark skal møde Finland på tirsdag. Her ser vi frem til at få gang i målscoringen bl.a. fra den danske angriber Nadia Nadim, der i kampen mod Italien havde Puma Evospeed 2.2 på, hvilket er take-down modellen af Puma Evospeed 1.2, og det ses bl.a på knopsystemet.

Katrine Veje (Danmark) - Adidas Nitrocharge 1.0 Blå/Neon/Hvid I kampen mod Sverige, hvor Danmark fik 1-1, spillede den danske stjernespiller Katrine Veje i Adidas Nitrocharge 1.0, og dermed viste den hurtige og driblestærke kantspiller, at det ikke kun er holdets motor, der kan nyde godt af den nye lækre støvle. Til kampen mod Finland kunne det være rigtig lækkert, hvis Katrine Veje udnyttede det ekstra skud energi fra Nitrocharge til at lægge op til mål fra for eksempel Nadia Nadim. Det kunne være et smukt samarbejde mellem Nitrocharge og Evospeed 2.2

Alex Oxlade Chamberlain (Arsenal) - Nike CTR 360 Maestri III Blå/Neon/Sort & Nike Hypervenom Phantom Sort/Orange Masser af mål blev det også til, da Arsenal på deres rundt tur i Asien spillede mod et indonesisk all-star mandskab og vandt 7-0. En af de mest interessante spillere at følge i den kamp var Alex Oxlade-Chamberlain, der altid var en trussel mod indonesernes mål. Særlig interessant var det også at se, at Alex Oxlade Chamberlain måske er på vej til at skifte til den nye Nike Hypervenom Phantom. Op til kampen blev han set træne i Hypervenom, og den støvle startede han også kampen i. Alligevel har han ikke sluppet sin Nike CTR 360 Maestri III helt, og ganske bemærkelsesværdigt skiftede han undervejs til kontrolstøvlen. Spændende bliver det at følge, hvilken støvle, der bliver hans foretrukne.

Rio Ferdinand (Manchester United) - Nike Total 90 Laser IV Mango Hvad Rio Ferdinand skal spille med i den kommende sæson, bliver også spændende at se. Den stærke Manchester United forsvarsspiller har tidligere været en trofast T90-spiller, og under Manchester Uniteds træningslejr i Thailand spillede han også med den populære Nike-silo, som han tidligere har gjort det. Men spørgsmålet er, om han måske går over til en anden af Nikes modeller, nu hvor T90 er ude af produktion? Det spørgsmål kan man tænke lidt over, mens man nyder Nike Total 90 Laser IV Mango i aktion - måske for en af de sidste gange.

Phil Jones (Manchester United) - Adidas Nitrocharge 1.0 Blå/Neon/Hvid En der også virker til at være lidt i tvivl om, hvilken støvle han skal bruge, er Uniteds hårdtarbejdende Phil Jones. I Manchester Uniteds venskabskamp mod Singha All Stars XI havde han iklædt sig den helt nye Adidas Nitrocharge, og tidligere er han også blevet set træne i Nike Tiempo Legend IV. Dermed tyder det på, at han ikke længere er på kontrakt med Puma og på jagt efter et par nye støvler at spille i. Om det bliver den nye Adidas Nitrocharge 1.0, som vi får at se Phil Jones i til den nye sæson, bliver spændende at følge, men det kunne helt sikkert være et oplagt valg til hans hårdtarbejdende profil.

Pierre-Emile Højbjerg (Bayern München) - Adidas Nitrocharge 1.0 Blå/Neon/Hvid Hvis Phil Jones er i tvivl, om Nitrocharge klæder en hårdtarbejdende midtbaneprofil, så kan han kaste et blik på Pierre-Emile Højbjerg, der bærer den nye Adidas Nitrocharge 1.0 med stil. Den unge dansker har for alvor slået sit navn fast i Bayern München som et af klubbens allerstørste talenter, og med den nye Nitrocharge på fødderne virker han til at have fundet en støvle, som han føler sig absolut tilpas i.

Marouane Fellaini (Everton) - Warrior Gambler Pro Blackout En tredje hårdtarbejdende midtbaneprofil er Evertons Marouane Fellaini, der samtidig er et af sommerens varmeste transferemner. Flere gange har han været rygtet væk fra Everton til bl.a. rivalerne fra Manchester United og Arsenal, men endnu er det ikke blevet til mere end spekulationer. Skulle Arsenal eller United sikre sig midtbaneprofilen, så vil fansene kunne opleve den nye Warrior Gambler Pro blackoutet. Et interessant støvlevalg, der fremstår meget elegant helt i sort.

Phil Neville (Manchester United) - Nike Premier Sort/Hvid Ganske elegant er det også at se Manchester Uniteds assistenttræner Phil Neville i den nye Nike Premier. Phil Neville skal forsøge at hjælpe Uniteds nye træner David Moyes med at løfte den tunge arv efter Sir Alex Ferguson, og når man skal forsøge at føre United videre efter den største legende, så gælder det jo om at være godt klædt på, og med denne lækre læderstøvle fra Nike, så må man sige, at Phil Neville indtil videre klarer sin opgave ganske godt. Hvordan det lykkes for David Moyes og Neville at lede Manchester United i den kommende sæson, bliver et af Premier Leagues mest interessante spørgsmål.

Brendan Rodgers (Liverpool) - Adidas Copa Mundial Spændende bliver det også at følge om Liverpools manager Brendan Rodgers kan lede Liverpool til triumfer i den kommende sæson. Det var op af bakke for Rodgers i sidste sæson med en forfærdelig start for Liverpool-klubben, men til sidst i sæsonen kom 'The Reds' bedre med, og mon ikke at Liverpool vil gøre deres bedste for at næste sæsonstart bliver væsentlig bedre end forrige. Derfor arbejder Liverpool lige nu hårdt i træningen, og her spottede vi Brendan Rodgers i den ikoniske og meget klassiske Adidas Copa Mundial.

Niki Zimling (Mainz) - Adidas Predator LZ II Hårdt arbejde bliver det også til i pre-sæsonen for Niki Zimling, der er faldet godt til i sin forholdsvis nye klub Mainz O5. Den hårdtarbejdende danske midtbaneprofil virker også til at være faldet rigtig godt til i sine Adidas Predator LZ II, som han er begyndt at spille i efter tidligere bl.a. at have spillet i Adidas F50 Adizero. Vi glæder os til at følge Zimling i den kommende sæson.

Jonny Evans & Rafael (Manchester United) - Nike Elastico Finale II Lysegrøn & Nike Lunargato II Blå/Grøn Vi slutter denne omgang støvlespots i Thailand, hvor Manchester United lige nu er på træningslejr. For selvom 'The Red Devils' har travlt med at forberede sig til den kommende sæson, hvor de skal forsøge at forsvare det engelske mesterskab, så havde både Jonny Evans og Rafael tid til at deltage i et Nike FC247-arrangement, hvor de kunne fremvise støvlen de meget lækre Nike-støvler målrettet indendørs-fodbold og street-fodbold.

Vi ser frem til endnu mere fodbold, når flere og flere hold så småt sparker gang i forberedelserne til den næste sæon, og med alle de nye spændende støvlemodeller, vi har set på det seneste, er der nok at holde øje med. Hvad synes du om denne omgang støvlespots? Er der noget du har spottet, som vi ikke har? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.