Franske Lille har oprustet til den kommende sæson, og lanceret tre helt nye trøjer, som skal føre den franske storklub til succes, hvor Simon Kjærs nye klub skal forsøge at tage kampen op mod mægtige Paris Saint-Germains.

Den franske storklub Lille er ved at være klar til den kommende sæson, og nu har klubben, der senest vandt det franske mesterskab tilbage i 2011, lanceret tre helt nye trøjer, som skal lede klubben på sikker vej mod at udfordre de altdominerende Paris Saint-Germains.

Dermed er der helt ny beklædning til danske Simon Kjær, der netop er skiftet til Lille, og som dermed indtræder i en klub, der er vant til at have danskere på holdkortet. Tidligere har vi set legender som Kim Vilfort og Mikkel Beck repræsentere Lille, ligesom også den nuværende Esbjerg-spiller Emil Lyng har båret klubbens farver.

Skal du støtte Simon Kjær? Du kan allerede nu bestille de nye Lille trøjer lige her - priser fra 449 kr.

Og ligesom vi kender det fra tidligere, så er det den elegante røde farve, som dominerer klubbens hjemmebanetrøje, der er designet så den er moderne og samtidig elegant at se på. Værd at bemærke sig er det den V-krave, som giver et dynamisk udsende, og de store blå striber på ærmerne efterlader indtrykket af en gennemført elegant hjemmebanetrøje.

Når Simon Kjær i den kommende sæson skal forsøge at styre forsvaret med hård hånd i den franske liga, så bliver det i elegante hvide farver med et rødt strejf på ærmerne og ved kraven. Udebanetrøjen giver et elegant og dynamisk look, som uden tvivl vil klæde Simon Kjær og resten af holdet, når den franske liga bliver skudt i gang igen.

Skal du støtte Simon Kjær? Du kan allerede nu bestille de nye Lille trøjer lige her - priser fra 449 kr.

Til tredjetrøjen har Lille valgt de sorte farver og kombineret med gult ved kraven og ærmet, så giver det en stilet og frisk trøje, som helt sikkert nok vil stå knivskarpt på de franske stadions eller rundt omkring i Danmark, hvis man gerne vil støtte Simon Kjær i hans franske eventyr, hvor danskeren skal forsøge at bevise sine kvaliteter.

*Det er et par elegante og lækre nye trøjer, som Lille har lanceret. Skal du have en af trøjerne i samlingen? Og tror du, at Simon Kjær får succes i Lille? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.