Selvom det er sommerferie, så er der ingen grund til at ligge på den lade side og glemme alt om fodbold. Sommerferien er din mulighed for at være et stort skridt foran dine konkurrenter, når sæsonen begynder igen, og vi tager her et kig på de vigtiste redskaber til, at din sommerferie bliver fyldt med fodbold.

Sommerferien er over os, og det kan være nærliggende at ligge sig ned i liggestolen og tage sig en ordentlig blunder, inden træningen går i gang igen frem mod den nye sæson. Men hvis man ikke rigtig kan holde sig i ro, og højest kan klare en femten minutters lur, og vil være helt sikker på at være klar, når den nye sæson går i gang, så er sommerferien en oplagt mulighed for at snyde lidt og komme et vigtigst skridt foran konkurrenterne.

Og lige meget hvor man befinder sig - om det er hjemme i Danmark eller i det store udland - så burde der være rigtig gode muligheder for at holde formen ved lige og få trænet, leget og spillet fodbold. Især når Nike med deres FC247-kollektion har skabt en række fodboldstøvler til tre forskellige underlag, for med de her tre par støvler i kufferten burde der ikke være nogen risiko for, at du finder et underlag, du ikke kan spille på.

Er man taget sydpå til Frankrig eller Italien og har indlogeret sig på et lækkert feriested, hvor der også er en fodboldbane, så vil man oftest blive mødt af kunstgræs. Nede sydpå kan varmen være så bagende, at det er lettere og billigere at vedligeholde en kunstgræsbane, og så gælder det jo bare om, at have støvlen, der passer lige præcis til kunstgræs, og der er Nike Bomba Finale II ACC blå/sort/neon mere end optimal.

Nike Bomba Finale II ACC er støvlen, der er beregnet til at indtage turf og kunstgræsbaner med sublim boldkontrol og et overlegent touch. Støvlen har NikeSkin på overdelen, og samtidig med at man finder Nikes All Condition Control, så får man en støvle, som man er sikker på kan levere varen i sydens varme, når det rigtige græs er ligeså langt væk, som den næste regnbyge.

Men det kan også være, at du bliver inviteret på en vaskeægte streetkamp af de lokale fodboldgutter i den lille ferieby, hvor du og din familie holder til. Eller at din nabo her i Danmark banker på døren, og spørger dig om du ikke er frisk på en kamp på den rå asfalt. Og hvad omstændighederne nu end måtte være, så gælder det selvfølgelig om at være helt klar til at tage udfordringen op, når man bliver udfordret til en street-fodbold dyst, og det bliver man uden tvivl med Nike Lunargato II neon/sort/hvid.

Med Nike Lunargato II får du en støvle, der er beregnet til, at du skal kunne agere lynhurtig og sikkert på asfalten. I sålen finder man det lette og meget stødabsorberende Lunarlon-skum, og på overdelen finder man det dynamiske mesh-materiale, der sikrer god åndbarhed og fri bevægelighed, samtidig med, at det holder ens fod fast, så man undgår at falde på asfalten og komme til at ligne en Tour De France rytter.

Hvis det skulle blive skybrud, som vi tidligere har set det i Danmark, og du hverken har lyst til at spille på asfalt eller kunstgræs, så er der ikke andet at gøre end at søge indenfor til en omgang klassisk indendørs fodbold eller det meget populære og sjove futsal. Og står man klar til at lave rulle-finter og vise sin gode teknik, så er det uden tvivl Nike Elastico II orange/neon, som man skal have på fødderne.

På overdelen af Nike Elastico II finder man det enormt lækre mikrofiber-materiale Nike Skin, der er meget fleksibelt og let, og som former sig efter foden for et tæt, men samtidig behageligt fit. På indersiden har Nike monteret et support-bånd, der holder midterfoden på plads, hvilket skaber en god stabilitet, og til at sikre det bedste touch på bolden og greb i banen, har Nike designet en ydersål, der kombinerer sildebensmønstre og prikkede områder, der sikrer et sublimt fodfæste.

Men hvis man står og er klar til at få gang i sommer-fodbolden og har de helt rigtige par støvler på fødderne, så er det mildest talt frustrerende, hvis man ikke har nogen fodbold at spille med. Så frygter man den forfærdelige situation, at man er klar til fodbold, men ikke har nogen bold, så er der råd at hente med den helt nye Nike Incyte fodbold, der bliver brugt i den kommende sæson af Serie A, Premier League og La Liga. Med den fodbold er du nemlig altid klar til fodbold i absolut verdensklasse.

Udover at Nike har givet Incyte et imponerende og lækkert design, så har Nike også gjort deres absolut optimale for at producere en bold, der er optimeret til perfektion. Det yderste lag på bolden er lavet af et materiale, der hedder polyethylen, der ophober energi ved kontakt og frigiver det, når bolden slipper støvlen, hvilket giver dine skud ekstra kraft. Derudover er de geometriske paneler designet sådan, at trykket på bolden fordeles jævnt, og det gør derfor Nike Incyte en af de mest pålidelige bolde på markedet, da du får et ensartet træf på bolden, uanset hvor du rammer den.

Så støvlerne har du nu, og bolden er der også styr på, men det kræver jo også den rigtige beklædning at være klar til at spille fodbold, når lejlighede byder sig, og vi må nok erkende, at det ikke er mange gode mål og lækre detaljer, der er blevet lavet i et par cowboybukser og en skjorte. Derfor har Nike også en sportig kollektion, der er blevet udviklet til at du kan være aktiv og udfodrende i dit fodboldspil og ikke bliver hæmmet af din påklædning.

Trøjen du skal have på, kunne meget vel være den lækre Nike trænings T-shirt i Orange/sort, der er en del af Nikes Hypervenom kollektion, og som er designet med det samme skarpe og farlige design, som vi kender det fra den helt nye støvle. Trøjen er designet med Nikes Drifit, der er et let og åndbart materiale, der udleder fugt og sved fra kroppen, og sørger for, at du har det komfortabelt uanset hvor meget varme du bliver udsat for sydpå eller hjemme i Danmark.

Og når du nu allerede har t-shirten, så skal du da også have shortsene, der passer til, og som giver dig den fornødne respekt fra dine modstandere, lige meget om de hedder Jens, Juan eller Joseph og kommer fra Danmark, Spanien eller USA. Med de her Nike shorts i sort og orange, som også er en del af Hypervenom-kollektionen, er man sikret et par shorts, der kan præstere under selv det største pres.

En gang imellem er man nok nødt til at tage en pause fra fodboldbanen, men det betyder ikke, at man skal gå på kompromis med sit udseende. Med disse lækre Nike - Air Max 1 Premium i Sort/Orange, så får man et par sneakers, der står perfekt til Hypervenom t-shirten og shortsene, og som sender et sikkert signal om, at man har helt styr på ens look, hvad enten man vandrer rundt i en sydlandsk havn og nyder en is, eller blot går rundt hjemme i haven og nyder solen.

Og det er nok svært at komme uden om. Hvis man spankulerer rundt i varmen med et rigtigt Hypervenom-look, så er man også næsten nødt til at have den ægte vare. Den nye

Nike Hypervenom Phantom er på alle måder en giftig og uforudsigelig støvle, der allerede har vundet indpas på en lang række af de største stjerners fødder. Senest har vi set Alex Oxlade-Chamberlain med Hypervenom på fødderne, og mon ikke det gør den hurtige englænders sommer lidt varmere og rarere.

Men man kan nok ikke regne med, at solen skinner hele sommeren, og derfor er det også en god idé at være lidt forberedt, når solen er forsvundet ind bag en sky og temperaturene er dalet en anelse. Og der har Nike også et par lækre trøjer, som du kan tage på, når du har brug for lidt til at varme dig på.

Hvis det ikke skal være alt for varmt, men man stadig har brug for at få dækket armene, så er denne Nike T-Shirt i lange ærmer det helt rette valg. Den er optimeret til at skabe det bedste fit og den bedste komfort, og for at man kan holde styr på et par mønter eller ens telefon, så har Nike lavet en lynlås-lomme i lænden til praktisk opbevaring.

Synes man imidlertid stadig, at der er brug for lidt mere varme, samtidig med at man bevarer den sportige stil, så er denne Nike track top N98 helt ideel. Modellen stammer fra trænings-kollektionen, som det brasilianske landshold benyttede ved VM 1998, og siden da har Nike Sportswear kontinuerligt arbejdet på at perfektionere modellen. Det er en trøje, der ikke kun er sportslig og elegant at have på, men som også giver dig varmen, når vejret ikke er med os.

Med alle de her produkter, er du sikker på, at bevare den gode form, som det naturligvis giver at holde sig i gang og spille fodbold hele tiden. Men skal man være i den absolut bedste form, så kommer man nok ikke udenom en god og gammeldags løbetur, men med Nike Roshe Run behøver det langt fra at være en kedelig oplevelse.

Nike Rose Run er en løbesko, der udstråler stil samtidig med, at den forkæler dine fødder, når du iler af sted på asfalten eller i skovbunden. Skoen er designet med henblik på at give den maksimale grad af åndbarhed, samtidig med at Phylon mellemsålen sikrer en høj grad af stødabsorbering og Solar-teknologien giver støtte til hele foden. Så når din træner vil høre, om du har været ude og løbe i sommerferien, så behøver du ikke bøje hovedet og lede febrilsk efter dårlige undskyldninger. Det er også en sko, som du kan bruge som hverdags sko til at gå med.

Med denne helt særlige Nike-kollektion kan du holde dig aktiv i hele din sommerferie, uanset hvor i verden du er, og dermed kan du blive helt klar til den kommende sæson bliver skudt i gang, og du kan være det afgørende skridt foran dine konkurrenter, som gør, at næste sæson bliver din sæson.

Det er sommerferie, men derfor behøver man ikke holde fri fra fodbolden og først finde bolden og udstyret frem når træningen går i gang igen. Er du typen der spiller fodbold hele sommeren? Og hvilke produkter vil du helst have med ud i sommerlandet? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.