Vinderen af Brugernes WebTV for juni måned fundet. Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af juni måneds konkurrence kåret – se hvem der blev den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt, til sine bedste tricks, unboxings og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Rasmus, der viste sine imponerende egenskaber frem med sublim boldkontrol og en fremragende teknik, hvor han freestylede sig rundt omkring i landskabet og bl.a. kom forbi Nou Camp, hvor han også have tid til at vise lidt tricks.

Du kan uploade din egen video lige her og være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner.

Vi ønsker Rasmus et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af juli måned, og så kan det være, at du står med gavekortet i starten af august – hvem ved?

Rasmus kan uden tvivl en masse ting med bolden, og det ser legende let ud, når han laver sine mange freestyle-tricks. Hvad synes du om hans video? Del din mening herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.