De bedste indendørssko og Trusox kombinationer

29.10.2015

Skrevet af Mathias

For mig er der intet værre end når man glemmer sine Trusox derhjemme. Det er ligemeget om det kun er træning, eller den helt store kampdag, fordi de har altid en plads i min taske. Det ændres der i hvert heller ikke på nu hvor udendørssæsonen er slut og fodbolden begynder at blive spillet indendørs i stedet. Vi har haft sat vores fotografer på opgaven af at få taget nogle billeder af de vildeste kombinationer mellem Trusox og nogle af de mest populære indendørssko. Man må sige de har leveret, så tjek dem ud her og bliv måske lidt inspireret.

Jeg tror godt i kan fornemme at jeg er en seriøs fan af mine Trusox og ja, når det kommer til Trusox farver, så kan man godt bare vælge de hvide, som passer til nærmest alt, men der er bare nogle kombinationer som er er for gode til ikke at bruge.

Overvej lige Electro Flare Nike HypervenomX Finale sammen med de lillafarvede Trusox. Av, av, av, de er som bygget til hinanden og næsten gode nok til at friste mig til at prøve skoen. Til indendørsfodbold er jeg dog en af dem som urokkeligt sværger ved adidas Spezial skoen og heldigvis for mig, og andre fans af indendørsbanernes gud, så er der også en Trusox der matcher den.

Sammensæt din egen Trusox - indendørssko kombination lige her og fortæl os hvilket par du vælger i kommentarfeltet herunder.

Der er et par Trusox der passer til ethvert par indendørssko og hvis du ikke har prøvet Trusox endnu, så burde du det, fordi jeg kan personligt ikke give dem højere anbefaling. De er specielt nyttige til indendørsfodbold, hvor at miste fodfæstet kan være forskellen mellem at selv at score, eller lukke et mål ind.

Det her er vores yndlings kombinationer, men der er ingen der siger vi har fundet de perfekte blandinger. Hvilken indendørssko og Trusox blanding er din favorit? Fortæl os det i kommentarfeltet herunder.