New Balance lyser de mørkeste timer på året op med deres nye limted edition Horizon Pack

28.09.2018

Skrevet af Zlatko

Efteråret er kendt for at være starten på de mørkere og korte dage, og snart får vi næsten intet sol i hverdagene. Men New Balance er klar til at hjælpe op igennem de mørke dage med deres nye støvler.

Horizon Pack-støvler

New Balance Horizon Pack er en limited edition kollektion, og den kommer helt sikkert til at oplyse banen, når du løber rundt i de sene aftentimer, med støvlernes neon og sorte colourway. Tekela- og Furon-støvlerne er de perfekte modsætninger, både i forhold til teknologi, design og den type spiller, som bruger støvlerne.

Tekela 1.0-støvlen er lavet med en fuld neon overdel, mens mid-cut mesh collar er lavet i sort med neon detaljer. Den stærke neonfarve sættes i forbindelse med den frygtløse og kreative playmaker, som bliver urørlig, når han løber rundt i Tekela 1.0. Neonfarven alarmerer modstanderen, så de skal være opmærksomme på at alt kan ske, når spillere har støvlen ved fødderne.

Furon handler om at være ustoppelig, og det er den præcise modsætning til Tekela-spilleren. New Balance har givet Furon en sort overdel, hvor en neonfarve bryder igennem den tynde overdel, så folk ikke glemmer denne undervurderede støvle. Dette design giver støvlen et look af fart, power og præcision, og det er, hvad Furon handler om.

Vil du har din egen Horizon Pack-støvle, så bliver de tilgængelige fra d. 1. oktober hos Unisport.

I mellem tiden kan du se vores fulde udvalg af New Balance fodboldstøvler her, indtil Horizon Pack blive tilgængelig.