Sæt farver ind i gaderne med den nye Spectral Mode Predator sneaker

24.09.2018

Skrevet af Zlatko

Spectral Mode-kollektionen tog fodboldstøvle-colorways til det næste niveau sidste uge, og nu er adidas klar med en helt ny Predator Tango 18+ sneaker, som er lavet i den samme iøjnefaldende lyserøde colourway som Predator 18+ støvlen.

Spectral Mode Predator Tango 18+ Boost

Det bliver mørkere og koldere udenfor, og mange af os løber allerede rundt og råber ’Winter is coming’. Men adidas kommer til undsætningen mod de mørkere dage med deres nye sneaker, som helt sikkert sætter farver ind i de grå gader.

Adidas gav os nogle lyserøde Predator 18+ støvler, og for at gøre Spectral Mode-looket færdigt, har adidas lavet en Predator Tango 18+ limited edition sneaker i samme farve. Den er lavet på præcis samme måde som støvlen, dog med en synlig Boost-sål, som helt sikkert tager komfort til nye dimensioner. Dette vil gøre din oplevelse med Predator-sneakers endnu bedre, samtidig med at du føler dig tilpas og selvsikker, når du går ned ad gaden i din nye Predator-sneaker.

Spectral Mode på og udenfor banen

Hvis du er en Predator-maniac, og bare ikke kan få nok af Predator-kollektionen, så er denne lancering lige din kop te. Predator Tango 18+ vil helt sikkert færdiggøre din Predator-look, efter du har været en tur på banen, hvor du lige har sikret dit hold den vigtige sejr i din nye Spectral Mode Predator 18+ støvle.

Vil du færdiggøre din Spectral Mode-look, så kan du købe din Predator Tango 18+ Limited Edition-sneaker fra i dag hos Unisport!

Find Predator Tango-sneakeren i vores Spectral Mode-kategori