Det sidste kapitel af CR7-fortællingen | Det hele slutter med drømmene, som gjorde Ronaldo til den spiller, han er i dag

18.09.2018

Skrevet af Zlatko

Seks kapitler er allerede skrevet, og nu er det tid til det sidste kapitel. Bygget på drømme for at nå det allerhøjeste niveau. Ronaldo har stolet på sine drømme og arbejdet hårdt for at nå til der, hvor han er nu. Lad os dykke ind i det sidste kapitel i den episke fortælling om Ronaldo.

Kapitel 1-6

Det hele startede i 2015, hvor Nike lancerede det første kapitel ud af syv. CR7 Chapter 1: Savage Beauty handlede om starten på hans karriere, og det er noget, som fodboldfanatikerne aldrig kommer til at glemme. CR7-fortællingen har taget os igennem den vulkanske øgruppe Madeira, og frem til historier i udlandet hos Manchester United og Real Madrid, imens fortællingen om forvandling fra en usleben diamant til en skinnende stjerne. Det sidste kapitel omhandler de drømme, som Ronaldo havde, der gjorde ham til den spiller og leder, som han er i dag.

Mercurial Superfly CR7 Chapter 7: Built on dreams

Det sidste kapitel er klar, selvom Ronaldo er langt fra færdig med at spille fodbold. Hans karriere har været mindeværdig, og har indeholdt talrige rekorder, mål og trofæer. Det sidste kapitel sætter fokus på det legendariske nummer 7, og de drømme som har gjort ham til den spiller han er. Ronaldo satte allerede mål, og trænede sin krop og sind, da han blev opdaget i en ung alder. Han gjorde ikke dette blot for at blive den bedste, men også for at gøre sig fortjent til det legendariske nummer 7. Et nummer han har brugt igennem det mest af sin karriere. Han spiller med passion og leder med stolthed, og ingen kan hævde, at han ikke er blandt de bedste nogensinde.

Fortsættes nedenfor.

Chapter 7-detaljer

Det sidste kapitel er lavet med en orange base, der gemmer på forskellige designelementer. Kapitlet omhandler en vigtig del af Ronaldos historie, hvor den også reflekterer på, hvem Ronaldo er. Han har båret det legendariske nummer 7 igennem mange sæsoner, og betyder en del for ham. Det er derfor, at Nike har inkorporeret ”7-tallet” i mønsteret, så det meste af støvlen er dækket i 7-taller. Derudover er et kulfiber-design også implementeret, hvilket giver Ronaldo gode minder fra den tid, hvor han spillede i den fulde kulfiber Superfly-støvle. Nike har også tilføjet de tidligere kapitlers loger på sålen, for at give et komplet design og afslutningen på fortællingen om CR7.

Skal du have det sidste kapitel? Bestil Mercurial Superfly CR7 lige her.