Nike og Unisport giver dig nu chancen for at prøve dig selv af blandt verdens allerstørste talenter. Du kan blive en del af Nikes konkurrence The Chance, og er du dygtig nok, kan du blive en af Nike Academy. Læs meget mere her.

Hvis du går rundt derude og gemmer på en drøm om at prøve dit talent af på det allerhøjeste niveau, så er det bare med at spidse øre. Nu giver Unisport og Nike dig nemlig chancen for at finde ud af, om du har kvaliteterne til at begå dig blandt de allerbedste, når Nike søger deltagere til konkurrencen The Chance, hvor du kan vinde en plads på Nike Academy, der er en fodboldskole i absolut eliteniveau, hvor du vil komme til at spille kampe mod giganter som Manchester United og FC Barcelona og modtage den absolut bedste træning.

Nike Chance er en global konkurrence på jagt efter det unikke og helt specielle fodboldtalent, og Nike søger deltagere til den kommende sæson. Nike Chance startede i 2010, og siden da har ikke færre end 16 spillere fået professionelle kontrakter efter at have været en del af konkurrencen, så der er gode muligheder for at udleve sin drøm om at være bland verdens absolut bedste fodboldspillere. En af sidste års vinder Tom Rogic har for nylig skrevet kontrakt med Celtic FC og skal repræsentere Australien til VM i Brasilien.

Nike holder store udtagelsesstævner rundt omkring i hele verden, og her vil du få chancen for at bevise, at du har de kvaliteter, som det kræves at begå sig på det højeste niveau - men konkurrencen er benhård, og du vil kæmpe mod en lang række håbefulde talenter, der alle bærer på fodbolddrømmen, så det er med at snøre skoene rigtigt på.

Ud fra en række udtagelsesstævner tilbyder Nike de allerstørste talenter chancen for at blive en del af Nike Academy, hvor man bor og lever sammen med de andre store talenter og dagligt træner, spiller kampe og udfodrer sig selv på det absolut højeste niveau. Nike Academy holder til ved St George’s Park, der er de engelske landsholds træningscenter, og deltagerne vil komme til at stå over for professionelle hold som Manchester United og Barcelona.

I første omgang skal du sende en ansøgning af sted til nikeacademy@unisport.dk, der indeholder dit fodbold-CV, navn, adresse, og telefonnummer. Du må også gerne sende video eller billede med, så Nike kan se, hvor god du er. Ansøgningerne skal vi have senest den 3. juli kl. 23:59 og så er det ellers bare med at håbe, at du er blandt de udvalgte, der bliver udtaget til det store udtagelsesstævne.

Og kan Nike se dit åbenlyse talent, så får du tilbudet om at komme til Holland den 14.juli for at bevise dit talent med en hel dags intensiv fodbold, der varer fra klokken 08:00-18:00 og foregår på det hollandske fodboldforbunds træningsanlæg i byen Zeist. Nike betaler fly, logi og ophold, så du skal bare sørge for at have fri den dag og have de rigtige fodboldstøvler klar. Og kommer du videre fra det udtagelses-stævne, så er du et skridt nærmere drømmen om at blive en af verdens allerbedste fodboldspillere.

Du skal være fyldt 16 år for at deltage i konkurrencen, og er du endnu ikke fyldt 18 år, så skal du også have en tilladelse fra dine forældre til at deltage i konkurrencen.

Ellers er der bare tilbage at ønske alle rigtig meget held og lykke, og føler du dig klar til at tage chancen, så er der ingen tid at spilde. Skynd dig at send din ansøgning af sted, og imens kan du se meget mere til The Chance i denne dokumentarfilm som Nike har lavet herunder.

Vi er glade for i samarbejde med Nike at kunne tilbyde en række af de største talenter den helt store chance for at udleve drømmen som professionel fodboldspiller. Hvad siger du til konkurrencen? Kunne du tænke dig at blive en del af Nike Academy og leve som en professionel fodboldspiller? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.