Bliv klar til at slå igennem i efteråret med den nye adidas Spectral Mode Pack

17.09.2018

Skrevet af Zlatko

Pastelfarver ser ud til at være det nye sort i denne sæson, og vi har tidligere set klubber som Bayern München, Real Madrid og Juventus få nye trøjer med pastelfarver. Nu er adidas klar til at tage farverne til støvlerne, hvilket giver støvlerne en nedtonet colourway, som stadig er iøjnefaldende.

Spectral Mode Pack

Sæsonen er fuld i gang, og for at tilføje mere energi til den får spillerne en ny colourway, som adidas kalder for Spectral Mode Pack. Spectral Mode er lavet i modige farver, som ikke kun vil chokere på banen, men samtidig også imponere fodboldfans verden rundt. Med inspiration i det spektakulære er Spectral Mode Pack velegnet til den elegante spiller, som med sin let-på-tå og nærmest spøgelseslignende bevægelser altid formår at snyde modstanderne. Endnu en gang vil kollektionen indeholde farver til alle støvler, så du kan være sikker at få en nye farve til Messi-støvlen også. Spændende ting af adidas!

Man kan roligt sige at farverne er noget helt specielt, da vi tidligere ikke har fået sådan en kollektion. Den mest iøjnefaldende støvle er helt klar Predator 18+, som er lavet i den samme farve som Manchester United Udebanetrøje. Predator 18+ kombinerer forskellige nuancer af pink, som giver kontrolstøvlen et flot look. Vi har tidligere set lyserøde fodboldstøvler, men ikke lige som denne fantastiske Predator-farve.

En af mine personlige favoritter fra Spectral Mode Pack er helt klar Copa 18.1 støvlen, som er lavet i en stærk mint grøn farve. Udover den stærke mint grønne farve har Copa-støvlen også fået gulddetaljer på tekst og logo. Det er virkelig en skam at de professionelle ikke bruger denne klassiske læderstøvle, så vi kan se den i aktion på banen…

Fortsætter nedenfor.

X 18+ er nærmest skabt til Marcelo, Benzema og Bale, som kommer til at kombinere støvlerne med deres nye Real Madrid 2018/19 Hjemmebanetrøje. X-siloen er lavet i total hvid farve, som også har forskellige toner, så man kan se sålen, Claw Collar samt logo og tekst. Tager vi et kig på Nemeziz 18+, så er siloen lavet i en mere nedtonet farve i forhold til resten af kollektionen. Nemeziz-støvlen kommer i en grålig farve og er holdt meget simpel. adidas formår på en eller anden måde at rode bod på det hele ved at lave Nemeziz Messi 18.1 i en lyseblå farve, som helt sikkert falder i Messis smags.

Er du også klar til at få flere farver i efteråret? Så kan du allerede nu forudbestille din Spectral Mode-støvle her.

Du kan finde hele kollektionen her!