Jakob har i den seneste uge haft de længe ventede og meget spændende Adidas Nitrocharge 1.0 på fødderne for at tage et kig på, hvordan motoren præsterer på banen. Kan den nye Nitrocharge virkelig få dit spil sikkert ud i overhalingsbanen? Det kan du finde ud af lige her.

Det var en af årets absolut mest spændende nyheder, da tyskerne fra Adidas løftede sløret for den nye Adidas Nitrocharge 1.0, der er målrettet holdets motor, der arbejder mere end alle andre i alle 90 minutter. Nitrocharge er blevet til på en helt ny silo, og med en række af de seneste teknologier mener Adidas, at man har udviklet en af verdens bedste støvler til den hårdtarbejdende fodboldspiller, men kan støvlen virkelig presse sig ind på et meget konkurrencepræget støvlemarkedet?

Uden at spå om fremtiden kan man konstatere, at støvlen allerede har fået en rigtig god start på fødderne af en række af de absolut største stjerner som Dani Alves, Manuel Neuer, Ezequiel Lavezzi og Javi Martinez, og det er jo et meget godt billede af, at støvlen kan bruges af flere forskellige hårdtarbejdende spillere, der ikke har råd til at lade energi gå til spilde.

En af de mest centrale komponenter i motoren er den helt nye Energysling, som løber på tværs af forfoden, og som skal holde foden på plads, så man ikke skrider i ens afsæt og får den maksimale kraftoverførsel. Dermed opnår man den maksimale energi, hvilket også er støvlens mantra. Men er Energysling, ligeså god som den lyder, og går det på nogen måde udover komforten?

Det korte svar er, at Energysling giver den gas og kører sig helt i front. Det lidt længere svar er, at Adidas har leveret en teknologi, som fungerer også på fodboldbanen, så ens fod bliver holdt på plads, og som heller ikke går udover komforten. Er du også lidt nysgerrig på, hvordan i alverden det kan lade sig gøre, så er der altså ikke andet for end at se Jakobs anmeldelse.

Men uden et ordentligt afsæt og greb i banen kommer man ikke langt, og derfor er en anden helt central komponent i motoren sålen med Energypulse, der skal sikre at man også har en god acceleration fremad og ikke kun, når man skifter retning. Men kan Nitrocharge virkelig også give en mere energi frem i banen? Det giver Jakob dig svaret på i anmeldelsen, og hvis du stadig læser det her, så skynd dig at klik på linket øverst oppe og hør Jakobs endelige dom over en af de mest nyskabende støvler i flere år.

Lyder Adidas Nitrocharge 1.0 som noget for dig, så kan du bestille dit par lige her.

Den nye Adidas Nitrocharge 1.0 er en af årets mest spændende nyheder, og vi har længe ventet på en anmeldelse af denne nye støvle. Skal du også have prøvet de nye teknologier af? Og tror du, at støvlen kan give holdets motor mere energi? Del gerne dine kommentarer her, på Facebook og Twitter.