Hvad er forskellen på Hypervenom I & II?

24.05.2015

Skrevet af Mathias

Er du en af de tusinde, der brugte og elskede den første Hypervenom? Så overvejer du helt sikkert hvordan Nike nogensinde skulle kunne forbedre, sådan et imponerende stykke innovation. Læs med her, og så vil vi gennemgå alle forskellene på Hypervenom Phantom I og Hypervenom Phantom II.

Da Nikes designer blev færdig med at arbejde på den første Hypervenom for to år siden, opdagede de meget hurtigt at de havde fremstillet noget vidunderligt. En forbedring af dette ville kræve en enorm indsats, og ubøjelig innovation. Ved at presse og bygge på, så ser det ud til at det lykkedes dem, og det resulterede i introduktionen af Hypervenom Phantom II.

Målet med Hypervenom kollektionen har altid været, at skabe en støvle til den dødeligt adrætte angriber, der gennem smidig bevægelse og skarpe ryk, sikrer sig selv den ekstra plads på banen, der hjælper med at få bolden det sidste stykke over målstregen. Hemmeligheden til at finde denne adræthed, kommer fra en støvle der bevæger sig med foden, på den bedste, og mest anatomisk korrekte måde.

Du kan købe Hypervenom Phantom II fra den 27. Maj - Skriv dig op bliv en af de første der får støvlen.

Den første Hypervenom var en exceptionel støvle, og ved hjælp fra den bløde NikeSKIN, blev baren sat meget højt for barfodsfølelsen i fodbold. Materialet var dog det samme over hele overfladen, hvilket betød at støvlen ikke havde mulighed for at bevæge sig så godt med foden, som det potentielt kunne komme til. Det var et punkt, hvor Nike mente at de kunne forbedre støvlen, og overdelen kom derfor igennem en større udvikling, uden at miste følelsen man får af den smidige NikeSKIN.

Nike Hypervenom Phantom II er lavet med varierende tykkelse og tæthed på de altafgørende steder på støvlerne, som man har fundet frem til ved hjælp af dybdegående research. Det har hjulpet Nike med at lave en meget smidig overdel, som føles skarp, men også åndbar og samtidig tager NikeSKIN toppen af de hårdeste slag, ved kontakt med bolden eller en modstanders støvle. Inkorporeret i den opgraderede NikeSKIN overdel er den, lige så banebrydende Flywire, som er blevet strategisk tilpasset støvlen. Flywire er en serie af kabler, der hjælper med at holde foden stabil og fikseret, hvilket tillader Nike at udvikle og forbedre følelsen af fri bevægelse, andre steder på støvlen.

En af de mere iøjnefaldende forskelle på den første Hypervenom og den anden inkarnation er tilføjelsen af Nikes utroligt populære Dynamic Fit Collar. Havde Dynamic Fit Collar eksisteret, da den første Hypervenom blev lanceret, så vil jeg gætte på at de havde implementeret det der, da de kvaliteter der bliver bragt på bordet, passer perfekt til den adrætte spillers profil. Den høje krave på støvlen sikre dig en følelse af at støvlen bliver et med dit ben, og sikre en mere naturlig bevægelighed, når du løber.

Du kan købe Hypervenom Phantom II fra den 27. Maj - Skriv dig op bliv en af de første der får støvlen.

Hvis du vender de to støvler rundt og udforsker deres sål, så vil du se at knopsystemet og opbygningen af sålen, nærmest er identiske. Nike Hypervenom Phantom IIs er godt nok bygget på et blødere blandingsmateriale, der er et resultat af den fantastiske feedback, som Nike har fået fra deres superstjerner som Neymar Jr, Wayne Rooney og Robert Lewandowski. Den blødere sål betyder at split-toe teknologien på fronten af støvlen, som er lavet for at give mere frihed til den første metatarsal og give dig den ekstra fart i dit optræk når du skifter retning, er blevet langt mere effektiv.

Spillerne elsker Hypervenom, men det betyder ikke at innovationen og udviklingen skal negligeres. Nike er et brand der konstant sigter efter større og bedre ting, og de er ikke bange for at lave radikale ændringer for at tage deres støvler til det næste niveau. Er du vild med den nye Nike Hyperveom Phantom II indtil videre, og kunne du se dig selv krølle forsvaret helt sammen i den nye inkarnation?