Den nye Adidas Nitrocharge 1.0 er uden tvivl en af årets allermest spændende nyheder, og nu kan du diktere spillet, iført en knivskarp og farverig grøn/neon/sølv udgave af støvlen. Se den seneste friske og stilede farvevariant, som Adidas nu forkæler os med.

Den nye Adidas Nitrocharge har allerede marcheret sikkert og fuld af selvtillid ind på den største fodboldscene. På fødderne af stjerner som Dani Alves, Ezequiel Lavezzi, Javi Martinez og Manuel Neuer, så har Adidas nyeste silo fået en eksplosiv start på tilværelsen blandt de mest eksponerede støvler, og nu tilføjer Adidas så en frisk ny farvevariant til Nitrocharge-kollektionen, så man også kan arbejde stenhårdt på banen i de friske og elegante grøn/sølv/neon-farver.

Den nye Adidas Nitrocharge 1.0 kommer til at stå knivskarpt på grønsværen og med de grøn/gule farver, giver det associationer til Brasilien, der skal være værter for den store VM-fodboldfest til næste år. Adidas klassiske tre striber er i sølv, mens energysling, der løber på tværs af foden er en forfriskende neon, og det bliver komplimenteret af den grønne farve som omkranser overdelen, så støvlen får et sommerligt og forfriskende udseende.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas Nitrocharge 1.0 grøn/neon/sølv lige her med en forventet levering i midten af juli - priser fra 1499 kr.

Den nye farvevariant vil helt sikkert virke tiltalende på den traditionelle fodboldspiller, der gerne vil have en en fodboldstøvle i friske farver, men som samtidig ikke stjæler opmærksomheden fuldstændig fra ens spil. Med den nye Nitrocharge virker det til, at Adidas er ude på at fange fodboldspilleren, der vil kombinere farver og elegance.

Og under de elegante farver gemmer der sig en støvle, der er født til at spille fodbold og blive ved med det hele kampen. Adidas har med lanceringen af denne silo målrettet støvlen til #TheEngine, der er holdets motor, der arbejder stenhårdt i alle kampens 90 minutter, og som har brug for en støvle, som ikke svigter bare et enkelt minut.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas Nitrocharge 1.0 grøn/neonl/sølv lige her med en forventet levering i midten af juli - priser fra 1499 kr.

Adidas har arbejdet hårdt på den arbejdsomme fighter kan undgå at blive sparket af modstanderen i de mange tacklinger, som man går ind i. Derfor har tyskerne løftet hælen en anelse og udstyret den med en række aflange, polstrede puder, der skal beskytte mod spark bagfra.

På forfoden finder man Adidas' Hybrid Touch-materiale, der er et syntetisk materiale, der kombinerer fordelene fra naturligt læder med fordelene fra mikrofiber. Det giver en god komfort og et blødt, naturligt touch på bolden, men det udvider sig ikke lige så meget som læder, og så optager det ikke nær så meget vand, hvilket holder vægten nede. Yderligere har de syet overdelen sådan, at der skabes en række små puder, der har en dæmpende effekt og som også beskytter foden i tacklinger.

Samtidig har Adidas Nitrocharge den nyskabende Energysling, der løber på tværs af forfoden, og som holder foden på plads i støvlen og sikrer, at man udnytter energien bedst muligt når man skifter retning. Når foden ikke skrider i støvlen, så man får et hurtigere afsæt, da der går mindre energi til spilde, hvilket passer til støvlens mantra. Man skal dog være opmærksom på, at hvis man har meget brede fødder kan den nye Energysling virke meget stram på foden.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas Nitrocharge 1.0 grøn/neon/sølv lige her med en forventet levering i midten af juli - priser fra 1499 kr.

I sålen finder man Adidas velkendte Sprintframe, der har fået følgeskab af Adidas nyeste Energypulse-teknologi. Det er et meget elastisk og spændstigt materiale, der er integreret i ydersålen under forfoden. Det har til formål at give dig ekstra energi dit afsæt.

Og er du fuld af energi og løber du alle kampens 90 minutter, så kan du nu også vise det til din træner, eller hvem der har anklaget dig for ikke at yde optimalt. Den nye Adidas Nitrocharge 1.0 er kompatibel med Adidas MiCoach, så du kan lægge en chip i sålen, der måler, analyserer og indsamler dine data fra kamp og træning. Efterfølgende kan du så tilslutte chippen til din computer eller iPhone og aflæse din tophastighed, gennemsnitsfart, antal sprinter og meget mere.

Skal du skyde den nye sæson i gang med en støvle, der er udviklet med en række af de seneste teknologier, og som giver dig den optimale beskyttelse, så er Adidas Nitrocharge 1.0 et rigtig godt bud, og med den elegante og forfriskende grøn/sølv/neon-farvevariant, så er du sikker på, at du kan gå på banen med en støvle, der ikke kun føles godt, men også ser godt ud.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas Nitrocharge 1.0 grøn/neonl/sølv lige her med en forventet levering i midten af juli - priser fra 1499 kr.

Den nye Adidas Nitrocharge 1.0 er en af årets mest spændende nyheder, og nu giver Adidas os en farveversion i klassiske og sommerlige farver. Hvad synes du om den nye støvle? Er det en farve, der står flot til holdets hårdtarbejdende motor? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.