PSG har været en af de allermest spændende hold at følge i sidste sæson, og alt tyder på, at det bliver mindst ligeså spændende at følge Zlatan og resten af holdet efter sommerferien, og det kan du gøre i den helt nye hjemmebanetrøje, som nu endelig er landet på vores lager i alle størelser.

Normalt tager folk til Paris for at se Eiffeltårnet og Triumfbuen, men i år har byens hold PSG været en mindst ligeså stor attraktion. Zlatan, Levezzi, Pastore og Van der Wiel har imponeret vidt og bredt i fodboldverden ved bl.a. at komme i Champions League kvartfinalen, hvor man med nød og næppe tabte på reglen om udebanemål til FC Barcelona, og i den kommende sæson er Paris-klubben klar til at opnå flere store resultater iført den helt nye hjemmebanetrøje fra Nike.

Du kan nu bestille den nye Paris Saint-Germain hjemmebanetrøje 13/14 - priser fra 449 kr.

Til den kommende sæson skal Paris-holdet på jagt efter dels endnu et hjemligt mesterksab og dels yderligere succes i Champions League, og det vil være iført den spritnye og elegante hjemmebanetrøje, som nu endelig er landet på vores lager i alle størrelser, så store og små kan være godt klædt på til at følge Paris-holdet fra sidelinjen.

PSGs nye hjemmebanetrøje viser klubbens traditionelle farver med et helt nyt design. Således er den blevet udstyret med mere moderne grafik på fronten i ikoniske blokke på maven af trøjen - en temmelig radikal ændring i forhold til klubbens traditionelle designs.

Du kan nu bestille den nye Paris Saint-Germain hjemmebanetrøje 13/14 - priser fra 449 kr.

Det er igen amerikanske Nike, der står bag produktionen af Paris-klubbens trøje, og amerikanerne har gjort alt hvad de kan for at skabe en moderne trøje med nogle af de bedste teknologier. Vanen tro er trøjen lavet af Nikes DriFit-materiale, som sørger for at transportere sved og fugt væk fra din krop, så du kan holde dig tør og tempereret. Samtidig er DriFit hurtigttørrende, således at det ikke tynger dig ned under kampen.

Nike er opmærksomme på den effekt deres trøjeproduktion har på miljøet, og derfor er trøjen lavet af genbrugt polyester fra genanvendte plastikflasker og hver trøje bliver lavet af 13 plastikflasker, der skal sikre, at miljøet bliver belastet mindst muligt.

Den smarte og lækre hjemmebanetrøje, som Paris vil bære i den kommende sæson kan bestilles nu, og den er på lager i alle størrelser, også børnestørrelser, så uanset hvor hvor høj og lav man er, så kan man vise sin støtte til PSG. Vi har også originalt tryk med en række udvalgte spillere som Zlatan#10 og Van der Wiel#23.

Du kan nu bestille den nye Paris Saint-Germain hjemmebanetrøje 13/14 - priser fra 449 kr.

Vi har ventet spændt på, at den nye Paris Saint Germain hjemmebanetrøje skulle lande på vores lager, men nu er den endelig kommet. Tror du på, at Paris Saint Germain kan opnå store ting i den kommende sæson? Og skal du følge Zlatan og de andre iført den elegante nye hjemmebanetrøje? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.