Unisport World Tour: Joltter spiller fodbold på den flydende fodboldbane i Ko Panyi

28.10.2015

Skrevet af Mathias

Det har været en lang og hård, men samtidig fuldstændig fantastisk tur for Joltter og Salah (Kameramanden som har filmet og edited episoderne). Nu er World Tour nået til sin sidste destination og vi er klar til at runde eventyret af med en af de mest spektakulære lokationer på turen. Den flydende fodboldbane i Ko Panyi, Thailand.

Ko Panyi er en forholdsvis lille, flydende fiskerlandsby, som ligger i nok et af de smukkeste steder du nogensinde har set. Til trods for landsbyens lille størrelse er det stadig hjemme til en af Thailands mest legendariske fodboldklubber, hvilket også var grunden til vi simpelthen var nødt til at kigge forbi på vores World Tour.

Hele landsbyen er bygget over vandet, så som du nok kan forestille dig er der ingen græsbaner, og fodbold bliver derfor rimelig… erhh… upraktisk. Det skulle dog ikke holde beboerne fra Ko Panyi fra at spille fodbold og de har fundet en vej uden om udfordringerne med en flydende fodboldbane.

Se videoen hvor Joltter virkelig får et indblik i den simple og ubøjelige kærlighed til fodbold beboerne i Ko Panyi har. Han taler også med nogle af grundlæggerne af FC Ko Panyi og spiller naturligvis en hel masse fodbold med holdet.

World Tour besøget til Ko Panyi var en meget unik fodboldoplevelse, som man umuligt kunne have fået noget andet sted i verden. Joltter var fuld af beundring for deres kærlighed til fodbold og hvis du ser episoden, så er jeg sikker på du deler hans overbevisning. Det her var min personlige yndlingsepisode af World Tour, hvilken var din?