Den populære Nike CTR360 Maestrii III har allerede vundet indpas på fødderne af de allerstørste fodboldstjerner, og nu kommer den skarpe kontrolstøvle i en helt ny Stealth-version, der kommer til at stå knivkskarpt på grønsværen og udstråle den magiske sorte elegance. Se den stilede støvle lige her.

nike, ctr360, maestri, black, blackout, stealth pack, stealth, unisport, unisportstore

Godt nok er det sol og sommer, og der er for alvor knald på farverne på mange af de støvler, som støvleproducenterne forkæler os med i øjeblikket, men Nike går imod strømmen og lancerer den populære kontrolstøvle Nike CTR360 Maestrii III i en stealth-udgave, så man nu også kan lede slagets gang på banen i en elegant og sort udgave med det klassiske Nike-swoosh i hvidt.

Skal du helt i sort i den kommende sæson? Du kan allerede nu forudbestille den nye Nike CTR360 Maestrii III Stealth - priser fra kun 1359 kr.

Tager man et kig på fodboldhistorien, så har ingen anden farve end sort klædt så mange fodboldstøvler igennem tiden, og Nike kombinerer traditionerne med de absolut topmoderne støvlesiloer med denne stealth-version. Tidligere har vi set den nye uforudsigelige støvle Nike Hypervenom Phantom Stealth samt den lynhurtige Nike Mercurial Vapor IX Stealth, og nu fortsætter Nike altså deres totale mørklægning, så det kun er den rendyrkede klasse, der lyser op.

Skal du helt i sort i den kommende sæson? Du kan allerede nu forudbestille den nye Nike CTR360 Maestrii III Stealth - priser fra kun 1359 kr.

Med denne Nike CTR360 Maestrii III kan man gå helt i sort uden at miste kontrolen, for bag den elgante sorte farve gemmer der sig en støvle, hvor alt er optimeret til, at man kan bevare den fulde kontrol på banen, og hvad enten det er i forsvaret på midtbanen eller angrebet, så giver støvlen mulighed for - på fødderne af den rigtige spiller selvfølgelig - at man kan bevare det kølige overblik, der kan være helt afgørende, når kampene skal afgøres.

Nike CTR360 Maestrii III er udviklet udfra den elegante kreatør Andres Iniesta, der i Barcelona står for alle de ting, som Nike gerne vil udstråle med denne støvle: kontrol, overblik og elegance. Disse plusord har Nike forsøgt at indarbejde i støvlen ved at tilføje den med en række af NIkes mest gennemprøvede og nyeste teknologier.

Skal du helt i sort i den kommende sæson? Du kan allerede nu forudbestille den nye Nike CTR360 Maestrii III Stealth - priser fra kun 1359 kr.

På overdelen af støvlen finder man Nikes Kanga-lite materiale med Nikes ACC - all control - der skal give maksimal kontrol, hvad enten det er i tørt eller vådt føre. ACC-teknologien giver et bedre greb i bolden, så kuglen ikke ligeså let ryger over til modstanderen, og for også at bevare kontrollen når man tæmmer bolden med ydersiden, finder man de små udhulninger på siden af vristen, som Nike indførte, da de præsenterede Nike CTR360 Maestrii III.

Og da en vigtig del af kontrol med bolden stammer fra fodens inderside, finder man på Maestrii III Nikes Pass and Recieve Pads, med konceptet 3D control pass. Disse er bygget op om en række seperate paneler, der har til opgave at skabe en maksimal kontaktflade med bolden, når man tæmmer og afleverer bolden med indersiden. De er ydermere udstyret med små riller og finner i panelerne, der øger friktionen og grebet i bolden.

Selvom det er den sorte farve, som er altdominerende på denne udgave af Maestrii III, så er der også blevet plads til en giftig orange farve på sålen, der sammen med den sorte farve giver referencer til en tiger. Og mon ikke at Nike kunne tænke sig, at man havde et ligeså godt greb i banen og en ligeså eksplosiv acceleration som det afrikanske rovdyr. I hvert fald er knopperne på indersiden af hælen rundede i forhold til de knopper der sidder på ydersiden for at fremme vender og sikre et godt greb og en lynhurtig acceleration.

Kontrol er det ord, der bedst beskriver denne støvle, men det er ikke kun centrale midtbanespillere, der nyder godt af denne støvle. Den italienske superstar Mario Balotelli er så glad for sine Nike CTR 360 Maestrii III, at han foretrækker denne støvle fremfor Hypervenom, og også forsvarsspillere som Felipe Santana fra Dortmund har haft glæde af støvlen. Tidligere har vi også set Giovanni Dos Santos i en blackoutet udgave af Nike CTR360 Maestrii III, så mon ikke vi også godt kunne få set den elegante mexicaner i denne nye Stealth udgave.

Skal du helt i sort i den kommende sæson? Du kan allerede nu forudbestille den nye Nike CTR360 Maestrii III Stealth - priser fra kun 1359 kr.

Sort er tilsyneladende det nye sort, og med denne Stealth version af Nike CTR 360 Maestrii III har Nike skabt en støvle, der helt sikkert nok skal virke tiltalende for mange. Hvad synes du om den nye støvle? Er det stilet at have fuld kontrol i sort? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.