Selvom de store fodboldligaer holder pause, så er der fuld knald på støvlemarkedet, og nu løfter Adidas sløret for en farvestrålende farvevariant af den populære Adidas F50 Adizero Messi i Pink/Lilla/Hvid, og dermed kommer der nu for alvor farver på den argentinske troldmands fødder. Få det første kig på argentinerens nye støvle lige her.

Der gik et sus igennem støvleverdenen, da Adidas i går gav den første teaser for farverne til den vævre argentinske Lionel Messis nye støvler. Med sloganet "The New Speed of Light" gav Adidas en første forsmag på, at de stærke farver nu også har fundet plads på den helt eksklusive udgave af F50 Adizero, som er lavet udelukkende til Lionel Messi, og som er en helt central del af Adidas' støvlekollektion.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas F50 Adizero Messi her med en forventet levering i starten af august - kun 1699 kr.

Og selvom støvlen først lander på lager omkring den 1. august, kan du allerede forudbestille støvlen lige her. Den tyske støvlegigant har således allerede nu løftet sløret for, hvordan den nye støvle kommer til at se ud, og det bliver en udgave, hvor Messi går væk fra de klassiske røde og hvide farver og i fremtiden vil betræde græstæpperne på alverdens fodboldstadions i skarpe pink og lilla farver.

Dermed kommer der nu for alvor farver på Lionel Messis fødder, der i fire år i træk har sparket sig til den gyldne bold og fortryllet fodboldfans verden over. De pink og lilla farver vil lappe over hinanden og give en knivskarp oplevelse af en støvle i en farveeksplosion af energi, der passer til Lionel Messis farvestrålende og altid overraskende spil på banen.

Støvlen vil helt sikkert komme til at dele vandene i fodboldverdenen, og man kunne godt forestille sig, at nogle vil mene, at farvesammensætningen er for meget, mens andre vil være helt pjattede med de knivskarpe og meget kontrastfyldte farver. Men da støvlen er designet eksklusivt til Messis fødder alene, så slipper Adidas i hvert fald for at bekymre sig om, hvad andre fodboldstjerner end den lille argentinske troldmand synes om støvlen.

På støvlen finder man nok engang Messis helt eget eksklusive logo, der blev lanceret i 2012, og det bliver denne gang på hælen af støvlen at logoet kommer til at sidde. Dermed bliver forsvaret hele tiden mindet om, hvem de står overfor, selvom Lionel Messi er strøget elegant forbi dem. Han bevæger sig nemlig med "The Speed of Light" og det er dette, Adidas gerne vil udtrykke med støvlen.

Ligesom den tidligere version bliver Barcelona-stjernens nye signaturstøvle i rød og lilla udelukkende produceret med en overdel af syntetisk læder. Det kalder Adidas for DUALMAX, og det er et 1,5 mm tyndt mikrofibermateriale, og det skal sikre, at komfort og touch nærmer sig de læderlignende niveau. Messi selv er dog kendt for trofast at holde sig til lædermodellen og vi forventer derfor også, at han i stil med sidste generation får produceret en med læderoverdel.

På hælen vil Adidas F50 Adizero Messi Rød/Lilla blive udstyret med det gennemførte SprintWeb, der sikrer stabilitet og støtte til foden samtidig med at støvlens overdel kan holde sig selv, hvilket gør, at overdelen kan slibes så tyndt som overhovedet muligt. Det giver en millimeterpræcis føling med bolden og holder dertil vægten på et absolut minimum.

Ydersålen på støvlen er naturligvis den velkendte Sprintframe, der er udstyret med Traxion 2.0-knopsystemet, der står skarpt i den røde farve med hvide knopper. Dermed har Adidas nok engang leget med de to farver, som er meget symbolske for Messi. Den røde farve er Messis yndlingsfarve og viser hans glæde ved spillet, mens hvid repræsenterer lethed og fart, som er en helt central del af Messis spil.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas F50 Adizero Messi her med en forventet levering i starten af august - kun 1699 kr.

Den nye Messi signatur-støvle vil helt sikkert komme til at dele vandene, men hvad synes du om den nye farvevariant? Vil de skarpe farve stå godt til Messis spil? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.