Weekenden bød igen på en omgang lækker fodbold i Confederations Cup, hvor både værterne fra Brasilien og de regerende Europa- og Verdensmestre fra Spanien var i aktion. Vi har vanen tro fundet luppen frem og set på, hvilke støvler stjernerne bar i weekenden og en ting har de højt profilerede spillere til fælles - deres støvler er fulde af sommerens sprudlende farver. Se mere her.

Abel Hernandez (Uruguay) - Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange Der findes ikke noget flottere i fodbold end mål, og det er svært at pege på noget, der er ligeså effektivt til at promovere en støvle. Så mon ikke Nike har været godt tilfreds med at Abel Hernandez kom på måltavlen ikke mindre end fire gange i Uruguays 8-0 sejr over Tahiti iført Nike Mercurial Vapor IX i den friske gule/orange farvevariant, som må siges at passe særdeles godt til denne solrige årstid.

Fernando Torres (Spanien) - Adidas Predator LZ Grøn/Gul/Sort) Der var ikke meget farve over Fernando Torres, da han var på kontrakt med Nike, og hvad enten det var sommer eller vinter og temperaturen var 5 eller 25 grader, så var han altid at finde i hvide støvler. Det kompleks virker han til at være kommet over, og da han scorede 2-0 målet i Spaniens sejr over Nigeria, var det igen i den farverige og sprudlende Adidas Predator LZ i grøn/gul/sort. Torres har allerede gjort god reklame for den knivskarpe Predator, og hans næste mulighed for at gøre reklame for støvlen bliver i semifinalen mod Italien.

Mario Balotelli (Italien) - Nike CTR 360 Maestri III Blå/Neon/Sort Denne fodboldglade italiener er altid god for en oplevelse, og dette var også tilfældet, da Italien tabte 4-2 til Brasilien. Super Mario brillierede bl.a. med en fræk, målgivende hælaflevering, og det var præcis som i sidste uge iført en Nike CTR360 Maestri III. Balotelli blev ellers lanceret som en Hypervenom-spiller, men AC-Milan-stjernen virker til at være bedre tilpas i sin Maestri III.

Neymar Jr. (Brasilien) - Nike Hypervenom Orange/Sort Brasilianske Neymar virker tilgengæld til at være mere end godt tilfreds med sin nye Nike Hypervenon. Den nykårede Barcelona-stjerne sprudler af selvtillid, og i weekenden blev det til et gudsbenået frisparksmål, som man ikke bliver træt af at kigge på. Neymar har under dette års Confederations Cup vist, at han kan score på alle mulige måder, og det efterlader vel egentlig kun et spørgsmål - er der noget, denne brasilianer ikke kan med en fodbold? Vi tror det ikke.

Ian Wright (Arsenal Legends) - Adidas Predator Mania Rød/Sort/Hvid Mens brasilianske Neymar er på alles læber lige nu, så var den engelske Arsenal-angriber Ian Wright et topnavn i 90'erne. Den hurtige og målfarlige angriber er en legende i Arsenal, og i weekenden havde han fundet fodboldstøvlerne frem igen i forbindelse med en velgørenhedskamp, og det var iført den meget klassiske og ikoniske Adidas Predator Mania. Det efterlader selvfølgelig spørgsmålet om, Ian Wright overhovedet har skiftet støvler, siden han stoppede sin aktive karriere. Under alle omstændigheder er det svært ikke at blive nostalgisk.

Dante (Brasilien) - Puma King Hvid/Rød Brasilianske Dante har haft en sæson, hvor han for alvor har slået sit noget specielle navn fast. Med Bayern har han været klippefast og solid i midterforsvaret, hvorfra han har en stor andel af æren i Bayern Münchens erobringer. Men den stærke midterforsvarer kan mere end at forsvare, og det beviste han mod Italien hvor han åbnede scoringensfesten iført sine Puma King i hvid og rød.

Fred (Brasilien) - Adidas F50 Adizero Rød/Hvid/Sort Hvis Confederations Cup er en forsmag på, hvad der venter til næste år, når der er VM i Brasilien, så kan man godt glæde sig, hvis man håber på en hjemlig triumf til sambalandet. Den brasilianske fodboldmaskine virker velsmurt og en vigtig del af den brasilianske motor er Fred, der viste sit værd, da han sikrede Brasilien sejren over Italien med to iskolde scoringer. Det skete i den knivskarpe F50 Adizero i Rød/Hvid/Sort, som Fred har haft stor succes i efter han skiftede fra en blackoutet Mizuno.

Julio Cesar (Brasilien) - Nike CTR360 Maestri III Blå/Neon/Sort Den brasilianske målmand Julio Cesar har også tidligere optrådt i en blackoutet Mizuno, men QPR-målmand havde det store smil fremme i weekendens kamp mod Italien iført Nike CTR360 Maestri III Blå/Neon/Sort. Og om det store smil skyldtes brasiliens sejr eller den nye støvle, kan vi kun gætte på, men en kombination kunne nok godt være svaret.

John Obi Mikel (Nigeria) - Nike Maestri III Blå/Neon/Sort Også John Obi Mikel var at finde i Nike CTR360 Maestri III Blå/Neon/Sort, der gav anledning til delte meninger, da denne farvevariant blev lanceret. Men en ting kan man slå fast i forbindelse med dette års Confederations Cup - denne farverige kontrol-støvle står knivskarpt og har været en fornøjelse at følge. For John Obi Mikels vedkommende var støvlen dog ikke nok til at føre Nigeria til sejr over de regerende Europa- og Verdensmestre fra Spanien.

Andrés Iniesta (Spanien) - Nike Maestri III Blå/Neon/Sort Den spanske midtbaneprofil Andres Iniesta har været en stor del af inspirationen til udviklingen af denne kontrolstøvle, og derfor er det pudsigt at notere sig, at Andres Iniesta har fået speciallavet sin Nike CTR360 Maestri III, så den har knopsystemet fra Nike Tiempo Legend IV. Det tyder på, at den vævre, spanske midtbaneprofil føler sig bedre tilpas i flere og lidt større knopper, og ser man på Barcelona-stjernens spil, så er der noget, der tyder på, at det er klogt valg.

Manuel Neuer (Bayern München) - Adidas Nitrocharge 1.0 Blå/Neon/Sort Den tyske landsholdsmålmand Manuel Neuer er vant til at være en af de store drenge på fodboldbanen med sine 193 cm, men i en venskabskamp i weekenden måtte han nøjes med at se op til basketball-spilleren Dirk Nowitzki, der måler ikke færre end 213 centimeter. Hvilken støvle det er, Dirk Nowitzki har på, er svært at spotte, men en ting er sikkert - der er tale om en støvle et godt stykke op i 50'er-størrelserne. Manuel Neuer var til gengæld at finde i den nye Adidas Nitrocharge 1.0, som tyskeren virker til at være fint tilfreds med.

Roberto Soldado (Spanien) - Adidas F50 Adizero Rød/Sort/Hvid Den giftige Valencia-angriber Roberto Soldado startede inde i Spaniens sejr over Nigeria som et led i, at Spanien er gået over til at spille med en mere direkte angriber fremfor den falske 9'er, der tidligere har ført de spanske drenge til succes. Det blev ikke til mål for Soldado, men han fik alligevel sat et godt aftryk på kampen iført sine Adidas F50 Adizero i Rød/Sort/Hvid.

Det blev en målrig weekend med masser af godt fodboldspil i Confederations Cup og en masse spændende støvler i aktion. Hvad synes du om weekendens søvlespot? Er der noget du har spottet, som vi mangler? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.