Nu løfter Nike sløret for Celtics hjemmebanetrøje til den kommende sæson, hvor holdet skal på jagt efter klubbens 45. mesterskab. Vi ser naturligvis nærmere på trøjen Celtic ifører sig i jagten på flere titler.

Den skotske mesterklub Celtic har flere trofæer i kikkertsigtet, og bestræbelserne på mere hæder bliver indledt med en helt ny trøje i klubbens klassiske grøn-hvide farver, som den amerikanske tøjgigant Nike i dag har løftet sløret for.

Du kan allerede nu forudbestille den nye Celtic hjemmebanetrøje 13/14 her med en forventet levering i starten af juli - fra kun 449 kr.

Det der først springer i øjnene ved den nye trøje er, at Celtic i den kommende sæson igen går tilbage til de klassiske bredere horisontale striber med fem hvide og fem grønne striber. Sidste år fejrede klubben sit 125-års jubilæum med en særlig trøje med ni grønne og ni hvide striber for at markere de ni år fra 1965-1974, hvor Celtic vandt mesterskabet hvert eneste af de år.

I år er de bredere striber så igen tilbage, men Nike-folkene har i samarbejde med Celtic indarbejdet en særlig detalje, der også knytter sig til klubbens lange traditionsrige historie. Hver stribe består af syv mindre striber, der skal hylde de mange Celtic-legender, der igennem årenes løb har båret Celtic-trøjen med nummer syv på. Stjerner der bl.a. tæller svenske Henrik 'Henke' Larsson og skotske Jimmy Johnstone.

Celtic er kendt vidt og bredt for at værne om sin flotte historie, og det skinner også igennem på den nye trøje, hvor der i v-kraven er broderet et citat fra den tidligere formand Robert Kelly: "This Celtic Football Club is much more than a football club. To a lot of people it’s a way of life.”, der oversat betyder, at Celtic er meget mere end en fodboldklub - det er en livsstil. Og det opsummerer jo meget godt, hvilke følelser der knytter sig i fansenes hjerter til Glasgow-klubben.

De grøn-hvide farver er også at finde på klubbens shorts, der er hvide med det klassiske Nike-logo i grøn på venstre side, mens klubbens logo er at finde på højre side, foruden en grøn stribe, der løber ned langs hver side. Også strømperne er hvide med de syv små grønne striber på tværs.

Det skal dog ikke alt sammen gå op i design og æstetik, for trøjen er i for sig en teknologisk milepæl. der er lavet med de seneste moderne teknologier. Nike har lavet trøjen i genbrugt polyester, der udvindes gennem plastikflasker. Trøjen vejer blot 150 gram og er blevet designet med et meget strømlinet fit, der sidder tæt til kroppen for at optimere komforten. Dette er et udtryk for Nikes dedikation til godt håndværk, design og stil, hvor den amerikanske gigant arbejder med at forbedre spilleres ydeevne gennem centrale teknologier.

Du kan allerede nu forudbestille den nye Celtic hjemmebanetrøje 13/14 her med en forventet levering i starten af juli - fra kun 449 kr.

Celtic-trøjen er altid en, vi ser frem til at løfte sløret for her i Unisport, da det er en klub med en lang historie og en flok meget dedikerede fans. Hvad synes du om den seneste trøje i Celtics samling? Skal du allerede nu have forudbestilt trøjen? Vi hører meget gerne fra dig her, på Facebook og på Twitter.

nike, hypervenom, phantom, Collin eder, shawn hoy, neymar, rooney, nike hypervenom, deadly agility, agility, nikeskin, live session, google  hangout, google plus, youtube, livestream, live stream, live, unisport, unisportstore