Se Mizuno-udstillingen i Unisport Flagship Store

23.08.2018

Skrevet af Zlatko

I midten af København finder du World's Best Football Store, som er Unisports Flagship Store. Butikken er mere end bare en butik, og er pt. mødestedet, hvor du kan få lov til at se den store Mizuno-udstilling. Noget som du med garanti ikke har set før!

Mizuno-udstilling

Har du endnu ikke været i vores Flagship Store, så har vi noget, som helt klart kan få dig til at svinge forbi. Vi har lige nu en speciel Mizuno-udstilling kørende i vores butik. Vi har lavet vores trappe om til et Mizuno-museum, hvor du kan gå forbi nogle af de ikoniske støvler, eller se nogle af Mizunos allernyeste kvalitetsstøvler.

Udover en stor udstilling af legendariske støvler, så har vi også en tablet stående ved trappen, hvor du kan swipe dig gennem Mizuno-historien og støvlernes teknologi og design. Lyder det som noget for dig, og er du en stor fodboldelsker, så skal du da bare forbi Vimmelskaftet 42 og udforske vores Mizuno-udstilling.

Mizunos historie

Mange kender til navnet, men få ved, hvem Mizuno er, og hvad de går og laver. Meget kort fortalt, så er Mizuno en producent, som har lavet kvalitetsfodboldstøvler siden 80’erne. Mizuno har igennem en årrække været et af de mest foretrukne brands blandt det Brasilianske landshold, og i 2002 så man endda Rivaldo vinde VM-trofæet iført et par Morelia Wave Cup.

Mizuno kombinerer håndværk med kvalitet, da de producerer alle deres Made in Japan støvler i hånden og med kun de bedste materialer. Du tænker straks, at det må være en tung læderstøvler. Men Mizuno er anderledes. Du får en støvle, der vejer 180 gram og er lavet af lækkert og premium kængurulæder.

Mizuno Tilfredshedsgaranti

Som noget nyt tilbyder Unisport i samarbejde med Mizuno: Mizuno Tilfredshedsgaranti. Du kan nu få lov til at prøve nogle af de nyeste Mizuno-støvler, altså tage dem på til træning, spille kamp eller løbe rundt for sjov med vennerne og spille fodbold, og hvis de ikke falder i din smag, så kan du sende dem retur og få dine penge igen. Lyder som noget for dig? Så få fat i dine nye Mizuno-støvler her! Ellers kan du også læse mere om Mizuno Tilfredshedsgarentien her.

Vores butik er altid i gang og bliver hele tiden opdateret, så skynd dig forbi vores Flagship Store for at se vores Mizuno-museum, før vi udskifter den med noget nyt!