Puma, Hublot og Falcao er gået sammen om at udvikle en helt specielt udgave af Puma evoSPEED, der kun bliver produceret 100 par af på verdensplan. Støvlen får man, når man samtidig køber et specialproduceret Hublot-ur, men det kræver en ret solid bankbeholdning at få fat i den eksklusive pakke. Læs mere her.

Vi kan ligeså godt være helt ærlige til at starte med. Den nye Puma x Hublot Special Edition Falcao evoSPEED er ikke for os, der dagligt kæmper med overtræk, og som straks slår hul på sparebøssen og går i gang med fintællingen af tierne og tyverne, når vi skal have finansieret alt det seneste lækre gear. For den nye, eksklusive støvle fra Puma er langt fra almindelig, og den kræver en ualmindelig fuldfed sparegris og et ordentligt bjerg af tyvere og tiere at komme i nærheden af.

Men det skal ikke forhindre os i at sænke øjenlågene lidt og tage et drømmende kig på den nye støvle, der er udarbejdet i et samarbejde mellem Puma, den schweisiske ur-gigant Hublot og den nye Monaco-stjerne Radamel Falcao.

Støvlen får man kun fingrene i, når man samtidig køber et Hublot-ur, som er blevet udviklet i en særlig Falcao-version. Dem er der lavet 100 af på verdensplan, hvor 60 af dem er Titanium, mens de sidste 40 er guld. Titanium uret kan fås hvis man lige skraber ca 95.000 kr. (17.000 dollars) sammen, og synes man, at det er lidt fedtet nok, så kan man også lægge ca. 225.000 kr. (40.000 dollars) på bordet og få gulduret - og nok også et opkald fra banken.

Men skulle man have en meget fodboldvenlig bank og har man købt gulduret, får man også en udgave af støvlen med i sort/guld farvevariant. Er ens bank mindre medgørlig og har man 'kun' købt Titanium-uret får man tilsvarende en støvle i titanium/sort farvevariant. Lige meget hvilket ur og hvilken støvle man får fat i, må man dog finde sig i, at Falcao personligt har skrevet sin autograf på hver eneste støvle.

Men inden det går for meget op i penge - og i særdeleshed dem vi ikke har - så skal det nævnes, at det specielle tilbud er udviklet med velgørenhed for øje. Samarbejdet mellem Falcao, Hublot og Puma skal rejse penge til at forbedre leveforholdene i Falcaos caribiske fødeby, Grand Lagoon, Santa Marta. Så udover at man får sig et ur og en unik fodboldstøvle, er man også med til at støtte et godt formål.

Ser vi på støvlen i sig selv, så er det en særudgave af Puma evoSPEED, hvor der er blevet kræset for de små detaljer. For eksempel er indermaterialet i støvlen lavet med det samme luksuslæder, som der bruges til remmen på Hublots ure. Men det der hurtigst springer i øjnene, er, at Pumaskriften på fodens inderside er blevet erstattet af den ikoniske puma-stribe i henholdsvis titanium og guld - alt efter hvor mange penge man har vundet i lotto. Dermed er der bedre plads til Falcaos personlige signering, og den nybagte Monaco-stjernes autograf er også at finde på sålen med et tyndt lag glasfiber udover. Og for at man heller ikke skal være i tvivl om, at Hublot også har været inde over projektet er det schweisiske urfirmas logo at finde på hælen.

Der er ingen tvivl om, at det er en støvle, der vil tiltrække lidt opmærksomhed på fodboldbanen, men når man nu ikke går med ur og ikke har arvet fra sin rige onkel i Amerika, så kan det være, at man skulle lade det blive ved de søde drømme.

Hvad synes du om den nye støvle? Er det på tide at begynde at gå med ur? Og skal du hurtigst muligt have ringet og snakket med din bank? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.

nike, hypervenom, phantom, Collin eder, shawn hoy, neymar, rooney, nike hypervenom, deadly agility, agility, nikeskin, live session, google  hangout, google plus, youtube, livestream, live stream, live, unisport, unisportstore