Sommeren er endelig over os, og det betyder, at det er tid til at gøre blege fodboldstænger lidt brune, nyde solen og få tændt op under sommergrillen, mens du vender fodboldsæsonen med drengene og pigerne. Alt dette gøres selvfølgelig bedst med det helt rette sommerlook, og derfor tager vi her et kig på Nikes Look of Summer.

sommer, summer, summerlook, sommerlook, nike, vapor, sommerfodbold, casual, shorts, solbriller, vintage, unisport, unisportstore,

Når talen falder på sommer, er det umuligt at komme udenom solen, og når den endelig dukker frem bag skyerne, er det vigtigt at være godt forberedt, og hvad enten du skal nyde de varme stråler på en strand i syden eller hjemme i Danmark, så er de helt rigtige solbriller et must have. Når solen hilser på, kan du passende trække et par Nike Vintage MDL 225 over hovedet og gå solen i møde med god solbrille-stil fra de amerikanske sportsgiganter. Med denne solbrille kan det ikke afvises, at du bliver forvekslet med et par af de helt store Nike-sponsorerede fodboldstjerner.

sommer, summer, summerlook, sommerlook, nike, vapor, solbriller, vintage, MDL225, unisport, unisport store, sommer, summer, summerlook, sommerlook, nike, vapor, shorts, brasilien, sommershorts, badeshorts, retro

Og med et par stilsikre solbriller på hovedet er det også på tide at give fodboldbenene lidt tiltrængt luft. Så smid endelig de lange bukser og træk et par shorts på, der giver en følelse af boldleg på de lækre sandstrande i Rio De Jaineiro. Nike har lavet en shorts, der hylder det varme fodboldland med et par skarpe farver og et flot mønster, der gør, at andre også vil tænke på sambabold, når de ser dig i dine Nike Brasilien Shorts, hvad enten du står og laver boldkunster, eller blot kommer spankulerende ned ad gaden. Vi kan ikke ét hundrede procent garantere, at du kommer i VM-stemning, men det er helt sikkert et godt første skridt mod den helt store fodboldfest, der sparkes i gang til næste år.

Og ligesom en VM-slutrunde altid vil være noget af det største der findes, så er der også tøj-design, som altid vil tiltrække sig den helt rigtige form for opmærksomhed. Nike hylder den klassiske og elegante stil med denne Nike T-shirt Icon i hvid med det klassiske swoosh i tyrkis hen over maven. Trøjen er en del af Nikes elegante Icon-kollektion og er lavet i et blødt materiale og har et moderne, tæt fit, så trøjen sidder, lige som den skal. Lige som en fodbold alle dage har været rund og fortsat vil være det, så tør vi godt lægge hovedet på blokken og sige, at dette klassiske look fra Nike ikke vil gå af mode i den nærmeste fremtid.

sommer, summer, summerlook, sommerlook, nike, vapor, t-shirt, vintage, nike vintage, sommer, summer, summerlook, sommerlook, nike, t-shirt, england, rooney, wilshere, casual, navy, convert

Hører du til den flok, der render rundt med et bankende catalansk hjerte, så vil denne Nike Barcelona T-shirt være lige noget for dig. Om du er på rundvisning på Nou Camp eller blot til familiefrokost i Hjørring, så kan du være med til at hylde Blaugrana med denne hybrid mellem en t-shirt og en polo. Er du mere fan af en god omgang engelsk fodbold, så vil du nok foretrække Nike England T-shirt med de klassiske engelske farver. Så hvad enten du er til Messi eller Rooney kan du være sikker på at være godt klædt på.

sommer, summer, summerlook, sommerlook, nike, track top, brasilien,

Skulle det, mod al forventning, også blive overskyet en enkelt dag, kan du både bevare varmen og det gode sommer-look med denne Nike Track Top i lyseblå og hvid. Og selvom den manglende sol måske ikke giver dig tanker om Brasilien, så stammer denne model faktisk fra trænings-kollektionen som det brasilianske landshold benyttede ved VM 1998. Siden da har Nike Sportswear kontinuerligt arbejdet på at perfektionere modellen, og denne trøje er resultatet af 15 års hårdt arbejde fra Nike-holdet.

Sidst, men ikke mindst er det vigtigt med en komfortabel og lækker sko, der kan bruges, hvad enten du skal på storby-vandring, står og spiller lidt let fodbold med dine venner, eller synes det er på tide at pudse formen af med en rask løbetur. Med Nike Roshe Run får du en sko, der er let og har en god åndbarhed, og i skoen finder du Nikes Phylon-mellemsål, der giver en god stødabsorbering og sikrer støtte til hele foden. Og med et par friske og flotte farver i Turkis og Lime er skoen ikke kun en fryd for din fod, men også for øjet.

Har Look of Summer fanget din opmærksomhed kan du se meget mere her

Med The Look of Summer kan du med ro i sindet gå ud i sommeren og nyde den i fulde drag, når solen kigger frem og får temperaturen til at snige sig opad i de sjovere luftlag. Har du kommentarer eller andet, er du som altid meget velkommen til at skrive til os her, på Facebook, eller på Twitter.