Gå ikke glip af vores sommerudsalg! ☀️😎 Køb nu
Populære Kategorier
  Produkter

   Når Zlatan vil vil have en voksdukke, så får Zlatan en voksdukke

   20.02.2015

   Skrevet af Jonas Thykjær

   Alle de store stjerner har en. Og nogle har da endda en i flere lande. Nogle har måske endda en hjemme hos dem selv. Den her, vil alle dog nok ønske de havde for dem selv. For ingen anden voksdukke kan bryste sig med at ligne den eneste ene: Zlatan Ibrahimovic.

   Det er ikke et spørgsmål om, hvornår nogen besluttede sig for at lave en voksfigur af Zlatan. Det er spørgsmål om, hvornår Zlatan besluttede at Zlatan skulle laves til en voksfigur. Og det har vi svaret på nu: Nu!

   Hvis du er vild med Zlatan så få trykt en PSG eller Sverige trøje med hans navn her

   Museum Grévin fik æren af at skulle forme Zlatan Ibrahimovic i en fuld kropsfigur og her får vi et lille indblik i hvordan det gik til. Og selvfølgelig gik det til i ægte Zlatan stil, halvnøgen, i hårnet og selvfølgelig med en lilla tekop. For ligegyldigt hvad Zlatan laver, så går Zlatan ikke på kompromis med sin stil.

   Og Zlatan er da også rigtig tilfreds med resultatet. Også selvom kopien kun er lavet af voks, når den ægte vare kommer i stål. Men okay, der findes kun én Zlatan Ibrahimovic og det er nok bedst at holde det sådan.