Med introduktionen af den nye Hypervenom Phantom lagde Nike en ny retning for deres fodboldstøvler - spillet har ændret sig, og der er flere og flere af “den nye race af angribere.” Derfor er T90-serien en saga blot, og Nike har introduceret Hypervenom efter mange års udvikling. Hvorfor støvlen er endt som den er, har vi fået en snak med vicepræsident i Nike, Phil McCartney, om.

Da vi blev inviteret til Rio de Janeiro med Nike for at overvære lanceringen af Nikes nye Hypervenom glædede vi os af flere årsager - naturligvis fordi vi ville få lov til at komme helt tæt på den nye støvle, men også fordi vi kunne se frem til et eksklusivt interview med vicepræsident for Nike Football, Phil McCartney.

Her fik vi lov at høre meget mere om det splinternye koncept, som Nike Hypervenom dækker over. Bl.a. kan Phil McCartney fortælle om, hvad der ligger til grund for den nye overdel af NikeSkin, som Nike brugte mange forsøg og ressourcer på at udvikle.

Samtidig går McCartney også i dybden med det nye knopsystem og den nye sål, som Hypervenom er udstyret med. Her kan du bl.a. høre hvad ideen med den opdelte tå-zone er, samt hvorfor Hypervenom er lavet med runde knopper.

En anden central ting, vi spurgte ind til, var det nye hold af angribere, der skal spille med Hypervenom - A New Breed of Attack. I front for dem er Neymar, som skifter sine Vapor IX ud med Hypervenom. Hvorfor det blev netop Neymar og ikke Wayne Rooney, Zlatan eller Lewandowski, der er frontfiguren, kan du også høre mere om i interviewet - samt meget, meget mere.

nike, hypervenom, phantom, nike hypervenom, hyper venom, nike football, nikeinc, nike inc, agile, traction, agile traction, nikeskin, nike skin, rotations, acc, all conditions control, neymar, rooney, welbeck, balotelli, lewandowski, higuain, a new breed of attack, a, new, breed, of, attack, unisport, unisportstore

Lyder Hypervenom som noget for dig? Forudbestil dit par - fra blot 1.499,- kr.

Hypervenom Phantom er uden tvivl en spændende støvle, og efter at have hørt endnu mere fra selveste Nike Football’s vicepræsident er vi bestemt ikke blevet mindre imponerede af den nye støvle. Hvad siger du til Hypervenom, og tror du at de mange nye teknologier virker? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.