Støvlen i alle har ventet på | Predator Accelerator 1998 er tilbage!

20.08.2018

Skrevet af Zlatko

Tidligere på måneden genlancerede adidas deres ikoniske Predator Accelerator Electricity. Nu er de klar til at bringe ‘OG’-colourwayen, hvilket er en farve, som mange associerer Predator-støvlen med. Det er Predator Accelerator 2018 remake udgaven af 1998-støvlen.

Du husker måske Zidane og Beckham, som løb rundt under 1998 VM-slutrunden med et par solide Predator-støvler. Zidane endte med at sikre Frankrig VM-trofæet I støvlerne, hvilket gør dem endnu mere ikoniske. Mange har tænkt på dette øjeblik, og nu er den her endelig. Remake udgaven af ’OG’-colourwayen er tilbage, dog lavet med en mindre teknologisk opdatering.

Predator Accelerator design

Predator Accelerator er lavet i den traditionelle sort-røde-hvide kombination, hvilket lægger sig tæt op af Predator 18+ Team Mode. Du får den samme autentiske og bløde læder følelse, som man oplevede på ’98-udgaven, dog med en ny og forbedret ’Sprintframe’ sål, hvilket gør klassikeren klar til det moderne spil.

Støvlen kommer med de velkendte røde detaljer, og svingende adidas striber på siden, hvilket får dine tanker til gå tilbage til de gode gamle dage, hvor en fodboldstøvle var en fodboldstøvle. Du vil uden tøven kunne genkende Predator-looket. Overdelen på Predator Accelerator er lavet fra K-læder, og du får også den ikoniske fold-over pløs, som man så på 1998-udgaven. Derudover, så har adidas også inkluderet det polstret overdel, hvilket hjælper dig til at kunne sparke ligesom Beckham og Zidane gjorde i deres bedste tid.

Går du med tankerne om at købe et par af 2018-udgaven af ’OG’ Predator-støvlen? Så kan du købe dit par hos Unisport fra i dag!

Se vores Predator-udvalg og find de allernyeste Predator-støvler her.