Den hollandske storklub PSV Eindhoven kan i år fejre sit 100-års jubilæum og det er naturligvis ikke gået Nikes designere forbi. Derfor er den nye hjemmebanetrøje, som vi kan løfte sløret for her, en hyldest til den flotte milepæl. Vi tager her et nærmere kig på den nye trøje, som danske Mathias 'Zanka' Jørgensen skal iføre sig i den kommende sæson.

Når PSV træder på banen i den kommende sæson, vil det være i en helt igennem enestående trøje. Klubben er kendt for sine røde og hvide striber, men de er på den nye hjemmetrøje blevet erstattede af en solid rød farve. Det er en hyldest til den trøje, klubben bar i år 1978, hvor den vandt den gloriøse UEFA Cup. Designet sender også en hyldest til trøjen fra 1987/'88, hvor PSV vandt den hollandske cup, liga og Europa Cup 1 (tidlig udgave af nutidens Champions League, red.).

Du kan allerede nu forudbestille den nye PSV Eindhoven Hjemmebanetrøje 13/14 her med en forventet levering i starten af juli - fra kun 449 kr.

Den meget klassisk-inspirerede trøje er som nævnt i en solid rød farve og har flotte detaljer som en bred hvid krave, der giver den et old-school look. Derudover er ærmerne også rundet af med en hvid kant, der ydermere har en guld linie på indersiden. Den guld farve går igen på sponsoren, Nike-logoet og rundt om klubbens logo, hvilket naturligvis er en hyldest til det 100-års jubilæum, PSV fejrer i år.

Logoet kender vi, men det har dog også fået tilføjet et par detaljer, der får det til at adskille sig lidt fra mængden. Det er guldfarven, der går igen og det er logoet naturligvis også pyntet med. Omkring det sidder to laurbærblade og under står tallet '100' broderet, der markerer det flotte jubilæum.

På indersiden af nakken i trøjen er der en rigtig flot detalje, der sender en hilsen til de ikoniske buer, der udgør indgangen til PSVs hjemmebane, Phillips Stadium. Buerne er flankeret af årstallene 1913 og 2013, hvor førstnævnte naturligvis er året for klubbens opførelse. Underneden står mottoet på hollands “Eendracht maakt macht”, der oversat betyder, "Sammenhold skaber styrke".

I tråd med Nikes miljøbevidste tiltag, er PSV Eindhovens nye hjemmebanebanetrøje produceret i genbrugt polyester, der udvindes gennem plastikflasker. Trøjen vejer blot 150 gram og er blevet designet med et meget strømlinet fit, der sidder tæt til kroppen for at optimere komforten. Dette udtrykker blot Nikes dedikation til godt håndværk, design og stil, hvilket forbedrer spilleres ydeevne gennem centrale teknologier.

Du kan allerede nu forudbestille den nye PSV Eindhoven Hjemmebanetrøje 13/14 her med en forventet levering i starten af juli - fra kun 449 kr.

Sådan skal en 100-års jubilæumstrøje se ud; simpel, fræk og elegant. Vi synes, den sidder lige i skabet. Men hvad synes du egentlig? Del din mening i boksen herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.