Det er ikke nogen hemmelighed, at Joltter er svært begejstret for fodboldstøvler og når han får chancen for at tage et nærmere kig på markedets nyeste, er han ikke sen til at takke ja. Han fik derfor æren af at unboxe fodboldstøvlernes filuris; den helt nye Vapor IX Gul/Orange. Se hvordan det spænder af herunder.

Der kan vidst ikke være tvivl om, hvor Nike har inspirationen fra til deres seneste Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange. Kigger man ud på den glinsende sol og det flotte sommervejr, så stemmer det meget godt overens med støvlens udtryk. Den støvlen fik Joltter muligheden for at unboxe og hvis du synes, det lyder en smule firkantet, så kender du vidst ikke Joltter godt nok.

Den finske boldekvilibrist kan én og to ting med en fodbold, men han er ligeledes skarp med støvler; og hvordan skal det så forstås? Ja, det er du nødt til at se videoen for at finde ud af, og så er det jo heldigt, at du finder den lige herover. Når du har set den, kan du i samme bevægelse klikke dig ind på vores kampagneside lige her, som er dedikeret til den sommerfrisk speedstøvle.

Joltter virker ret glad for den nye Vapor-farve, og vi er nu også ganske begejstrede for den. Men hvad synes du om den? Kunne den være noget fordi? Del din mening herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.

nike, mercurial, vapor, IX, Volt, Orange