I forbindelse med lanceringen af Nikes nye Hypervenom Phantom blev vi inviteret en tur til det spirituelle hjem for Nike Football (ja, det siger de rent faktisk selv) - Rio de Janeiro. Joltter pakkede tøjet og en fodbold, og driblede mod Brasilien, Rio og Hypervenom-lanceringen - og i dag kan du se, hvordan det gik ned.

Hvordan lancerer man sin splinternye støvlesilo, lavet til en ny race af angribere og med Neymar i spidsen? Jo, man inviterer til et stort lanceringsevent i Rio de Janeiro for virkelig at give et indblik i den nye støvle.

For Nike var eventet kulminationen på mange års forskning og udvikling af den nye Hypervenom, der for første gang blev præsenteret for offentligheden. Med lanceringen gik et nyt kapitel for fodboldstøvler i gang - et kapitel for en ny race af angreb.

Er Nike Hypervenom noget for dig? Så kan du forudbestille dit eget par lige her - til kun 1.499,- kr.

Der var derfor også lagt i kakkelovnen til et storslået event, men inden det løb af stablen fik vi og Joltter muligheden for at indsnuse lidt af stemningen i Rio de Janeiro.

Derfor kom vi på en tur rundt til millionbyens mest ikoniske steder - både Cristo Redentor-statuen samt det nyrenoverede Maracana stadion, hvor finalen skal spilles under VM 2014.

Samtidig fik vi også muligheden for at spille det smukke spil i en af de største fodboldparker i byen. Den hedder Flamengo Park, og et område, der før var dedikeret til politik. Nu har fodbolden taget over, og her fik Joltter lov at slå sig løs med bolden.

Hovedattraktionen ved Hypervenom-lanceringen var dog selve eventet, hvor selveste Neymar ville være der og for første gang officielt afsløre støvlen for verden.

Her kom Neymar på scenen, unboxede støvlerne, og efter at have vist dem frem til de hungrende medielinser, forlod han scenen for lidt senere at komme tilbage til en hurtig interviewsession.

Der var dog også tid til at høre lidt mere specifikt om Hypervenom, hvor bl.a. Phil McCartney - der er vicepræsident i Nike Football - samt Martin Lotti, vicepræsident i designafdelingen af Nike Football. Med andre ord havde Nike kørt det helt tunge skyts frem til at introducere den nye støvle.

"Hypervenom er designet til at spille med smidighed - dødbringende smidighed. Den er lavet til spilleren der nærmest væver sig gennem forsvarerne, som gør noget anderledes, når han får bolden. Vi arbejdede med Neymar, som virkelig er prototypen på den her spiller - og ser man på hans spil, handler det virkelig meget om smidighed," sagde Phil McCartney.

Efter eventet fik vi lov til at få den nye støvle i hænderne, og Joltter måtte da også erklære sig imponeret, da han stod med den endelige udgave af Nikes nye Hypervenom i hånden.

nike, hypervenom, phantom, nike hypervenom, hyper venom, nike football, nikeinc, nike inc, agile, traction, agile traction, nikeskin, nike skin, rotations, acc, all conditions control, neymar, rooney, welbeck, balotelli, lewandowski, higuain, a new breed of attack, a, new, breed, of, attack, unisport, unisportstore

Er Nike Hypervenom noget for dig? Så kan du forudbestille dit eget par lige her - til kun 1.499,- kr.

Hvad synes du om Nike's store lancering - og hvad tænker du om Joltters tur til Rio for at se den nye støvle? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.