Det er ikke mange ligaer, der stadig venter på sin afgørelse, men der er ganske vidst et par stykker. Derudover bliver der i disse dage også spillet en række landskampe og dem har vores støvlespottere været skarpe til at kigge igennem. Dermed er det blevet tid til at tage et kig på de støvler, der fangede deres opmærksomhed i denne uge.

Mario Balotelli (Italien) - Nike Hypervenom Phantom ACC Orange/Sort I VM-kvalifikationens Gruppe B finder du blandt andre Danmark og Italien. Sidstnævnte har en af vores yndlinge på holdkortet i skikkelse af Mario Balotelli og han brugte kampen mod Tjekkiet til at debutere sine nye Nike Hypervenom Phantom Orange/Sort. Det gjorde han dog ikke helt efter fortjeneste, da der hverken var mål eller assists i dem, men han måtte til gengæld tage til takke med et rødt kort. Åååh, Balotelli...

Radamel Falcao (Colombia) - Puma Evospeed 1.2 Sort/Neongul Den tidligere Atletico Madrid-angriber snød alt og alle, da han vragede storklubber som Manchester City og Chelsea og skiftede til den franske rigmandsklub AS Monaco. For første gang siden sit skifte optrådte han i sine nye Puma Evospeed 1.2 Sort/Neongul og vi må sige, at de står skarpt til Colombias gule sæt.

Hernan Fredes (Independiente) - Adidas F50 Adizero Custom Der er bare et eller andet magisk over støvler, som stjernerne selv designer og der er voksende muligheder for selv at sætte sit præg på fodtøjet. Det har argentinske Hernan Fredes gjort nytte af og spillede i weekenden i et par hvide og røde Adidas F50 Adizero af forrige års generation og den passede jo glimrende til Indepentientes sæt.

Inigo Martinez (Spanien) - Adidas Predator LZ Blackout Er det ét hold, der er værd at holde øje med til U21 EM, så er det Spanien. De har et uhyre skarpt mandskab og har i midterforsvaret Inigo Martinez, der med sine blot 22 år stadig må betegnes som et stortalent. Han spillede i den forrige generation af Adidas Predator LZ i blackout og som den faste læser nok ved det, så har vi en svaghed for de helt sorte støvle og disse er ingen undtagelse.

Ivan Perez (Real Madrid) - Joma Fit100 Light Sølv/Grøn Det er om muligt den støvle, Jakob har haft mindst til overs for, når han har anmeldt den, men måske ser Ivan Perez fra Real Madrids legendehold ikke WebTV. Han havde i hvert fald snørret et par Joma Fit100 Light Sølv/Grøn om fødderne, da modstanderen hed Juventus' legender. Nok er farvevarianter ikke helt så slem som den røde gule og blå, men stadig, der er en ørn på siden!

Sebastian Velasquez (Real Salt Lake) - Adidas Nitrocharge 1.0 Sort/Neongul Retter vi vores opmærksomhed mod det amerikanske, så fangede vores blik noget lidt uventet. Det var nemlig et par Adidas Nitrocharge 1.0 i en hidtil uset farvevariant, der havde fundet vej til fødderne af Real Salt Lakes Sebastian Velasquez. Vi tror, at den colombianske spiller har været lidt for hurtigt ude, men vi har før taget fejl, så nu må vi se, hvad fremtiden holder på.

Sergio Agüero (Argentina) - Puma Evospeed 1.2 Sort/Neongul Manchester City-frontløberen var også i aktion for sit landshold og det var naturligvis med hans Puma Evospeed 1.2 Sort/Neongul på fødderne. Det var en hektisk kamp mod Colombia, men hverken Agüero eller Falcao fandt vej til netmaskerne i en nulløsning, der nok nærmere vil blive husket for de to røde kort, der blev delt ud.

Thomas Ince (England) - Warrior Sports Prototype Blackout Vi har tidligere spottet Blackpools stortalent i et par helt sorte prototyper og nu da vi har fået en række mere tydeligere billeder, er vi sikre på, at de er fra Warrior. I de seneste dage har de startet en kampagne for fraserne "It's time to take control back" og #Gambler er blevet brugt flittigt. Noget kunne derfor tyde på, at der var en kontrolstøvle på vej fra Warrior, hvilket også stemmer overens med støvlens inderside.

Selvom de fleste ligaer er gået på ferie, så spotter vi altid lidt af hvert på alverdens fodboldbaner. Hvad siger du til denne uges støvlespots? Og hvad tænker du om Inces Warrior prototyper? Del din mening i boksen herunder og deltag i debatten og Twitter og Facebook.