De engelske hold forkæler i disse dage fodboldfans verden over med nye trøjer og nu er det blevet London-klubben Chelseas tur. De forsvarende Europa League-mestre har netop løftet sløret for deres nye udebanetrøje, der tager sig noget så elegant ud. Den tager vi et kig på lige her.

Efter den succesfulde lancering af hjemmebanetrøjen med den sjove kampagne "It's blue. What else matters?", så er det blevet tid til at flytte fokus mod Chelseas nye udebanetrøje. I tråd med sidste sæsons trøje er den overvejende hvid med røde og blå detaljer. Det er blot sjette gang i klubbens historie, at den farvekombination er blevet brugt på klubbens udebanetrøje.

Du kan allerede forudbestille den nye Chelsea Udebanetrøje 13/14 her med en forventet levering i starten af juli - fra kun 399 kr.

Farvekombinationen gør comeback og sender et anerkendende nik til udebanetrøjerne fra 1960'erne, hvor den blev brugt af flere omgange. Det er også ved at være et par år siden, at Chelsea har brugt rød på deres trøjer, da det senest blev brugt på klubbens hjemmebanetrøje fra 2010/2011-sæsonen og lyder det ikke som lang tid siden, kan vi tilføje, at ligatopscoreren for de blå i den sæson var Florent Malouda.

Nu er det imidlertid nogle lidt andre stjerner, der sætter mål på kontoen for The Blues. Demba Ba, Fernando Torres, Juan Mata og Eden Hazard blot for at nævne et par stykker, der udgør de offensive esser og de må også siges at have gjort det ganske fornuftigt. Godt nok blev ikke til en generobring af Champions League-trofæet, men til gengæld vandt man for første gang i klubbens historie Europa League.

Den hvide farve hitter altid og det sikrer et meget elegant og stilrent look, der komplimenterer hjemmebanetrøjen perfekt. De røde og blå striber, der løber på tværs af brystet, skaber så den fornødne kontrast, der tager trøjen til det næste niveau. Vi vil vove så meget som at påstå, at trøjen nemt kan gøre sig i en moderigtig hverdagsgarderobe; i alle fald hvis du er Chelsea-fan.

De samme farver går igen på ærmerne, hvor den blå farve udgør størstedelen og den røde stribe, der lige titter frem underneden. De tre striber på ærmerne og Adidas-logoet på brystet er vi efterhånden meget godt vante med, da det tyske firma har stået for Chelseas trøjer siden 2006. Dengang havde José Mourinho været i klubben i to år og nu er The Special One altså tilbage og om han bliver en lige så stor succes som trøjer her, må vi vente og se.

Trøjen er ikke blot æstestisk lige i skabet, men den er således også helt i tops, når det kommer til de tekniske specifikationer. Trøjen er produceret i Adidas' ClimaCool-materiale, der transporterer sved og fugt væk fra kroppen, hvilket gør, at kroppen nedkøles effektivt. Materialet har også en række 3D-ventilationskanaler, der dirigerer vinden mod udsatte områder, hvor der i særdeleshed er behov for nedkøling.

Du kan allerede forudbestille den nye Chelsea Udebanetrøje 13/14 her med en forventet levering i starten af juli - fra kun 399 kr.

Premier League bliver rasende spændende at følge i den kommende sæson, hvor der ingen Ferguson er, men til gengæld er den blevet en Mourinho rigere. Vi skal også se den nye Chelsea udebanetrøje i aktion, men hvad synes du umiddelbart om den? Del din kommentar i boksen herunder og tag del i debatten på Twitter og Facebook.