I går kunne vi tease med den nye trøje på de sociale medier, og nu er tiden omsider inde til den fulde afsløring af Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje. Designet er gået væk fra det opsigtsvækkende tern, vi så på forrige sæsons trøje og er i stedet gået tilbage til det mere klassiske look.

Den forgangne 12/13-sæson må siges at have været en af de vildeste sæsoner nogensinde for Manchester United. Den legendariske manager Sir Alex Ferguson satte punktum for sin 26 år i klubben med endnu et engelsk mesterskab, og 'De Røde Djævle' står nu foran den store opgave, at de skal løfte arven efter skotten. Nu har Nike klædt dem på til opgaven i en ny, knivskarp hjemmebanetrøje, der med sikkerhed vil vække begejstring hos klubbens fans.

Du kan allerede bestille Manchester Uniteds hjemmebanetrøje lige her - kun 599,-

Designet tager inspiration fra klubbens succesfulde historie og industrialistiske kulturarv. Der sendes også et anerkendende nik i retning af 'The King', Eric Cantona, da en klassisk sort krave gør comeback som den mest markante designdetalje på trøjen. Den franske United-legende blev særligt kendt og elsket blandt klubbens fans, da han konsekvent spillede med sin krave foldet op.

På indersiden af den førnævnte krave er der dog blevet plads til det førnævnte Gingham-tern, der for første gang blev brugt på en Manchester United-trøje i forrige sæson. På den måde kan du gøre Cantona kunsten efter og folde kraven op, hvis du vil vise de sorte og grå tern frem. Foretrækker du derimod, at kraven bliver siddende, hvor den skal, er der knapper til at klare en sådan opgave.

På trøjens front er der atter gjort plads til hovedsponsoren AON, men dette bliver den sidste sæson, vi ser forsikringsfirmaet på Manchester Uniteds trøjer. Klubben har nemlig indgået en ny aftale med bilfabrikanten Chevrolet, der træder i kraft fra næste sæson af. Skulle du derfor have forelsket dig i trøjen med den nuværende sponsor, er det altså sidste udkald, hvis du skal have en sådan i samlingen.

Nike fortsætter med at forbedre deres produkter og en af de ting, der fortsat udvikler sig i den rigtige retning, er DriFit-teknologien. Det er naturligvis også integreret i Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje og det sikrer, at fugt og sved transporteres væk fra kroppen og ud til trøjens yderste lag, der tørrer hurtigere. På denne måde holdes atleten tempereret og tør, hvilket gør en stor, positiv forskel på komforten.

I tråd med Nikes miljøbevidste tiltag, er Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje produceret i genbrugt polyester, der udvindes gennem plastikflasker. Trøjen vejer blot 150 gram og er blevet designet med et meget strømlinet fit, der sidder tæt til kroppen for at optimere komforten. Dette udtrykker blot Nikes dedikation til godt håndværk, design og stil, hvilket forbedrer spilleres ydeevne gennem centrale teknologier.

Du kan allerede bestille Manchester Uniteds hjemmebanetrøje lige her - kun 599,-

Om Robin van Persie & Co. kan leve op til de tårnhøje forventninger, der hviler på dem forud for den nye sæson, må vi vente og se, men udstyret kan ikke være en undskyldning, for den nye hjemmebanetrøje sidder lige i skabet. Hvad synes du om den? Del din kommentar i boksen under nyheden og deltag i debatten på Twitter og Facebook.