Select 77 | Retro handsken vender retur

08.08.2018

Skrevet af Zlatko

Du læste ikke forkert, den klassiske Select 77 handske vender retur. Legender såsom Troels Rasmussen og Michael Stensgaard spillede begge med handsken. Unisport er gået i samarbejde med Select, og sammen bringer vi Select 77 handsken tilbage.

Select 77 design

Ved første øjekast ligner det ikke, at handsken har ændret sig særlig meget siden 80’erne, dog er der sket en del. Select 77 handsken har fået nogle design ændringer, så den er tilpasset til det moderne spil, da der er sket lidt siden 80’erne, hvor Michael Stensgaard og den legendariske Nordjyde Troels Rasmussen var aktive og brugte handsken. Du får den samme legendariske grønne og gule kombination, og med det ikoniske stjerne og 77 på baghånden.

Select 77 teknologien

Der hvor handsken har rykket sig mest er på teknologi-fronten. Først og fremmest er baghånden, området med det grønne og gule design, fået en såkaldt 3 mm Deep Embossed Soft latex, som i bund og grund giver en blød og smidig handske. Dette giver baghånden mere materiale, og dette vil beskytte din hånd mere i situationer, hvor du skal gribe bolden i kamp med modstanderne.

Kigger vi på gribefladen, så er den blevet udstyret med en 3 mm Super Soft Latex, hvilket sikrer dig et perfekt greb i al slags vejr, og i fleste tilfælde er dette bedre end andre typer for latex, når det kommer til regnfulde dage. Derudover, så har Select også udstyret handsken med en Anatomical Fit System, der sikrer dig en optimal pasform. Men hvordan ved vi det? Jo! Dette system gør at handsken er udformet efter håndens naturlige gribeposition, hvilket gør dig klar til at gribe bolden og redde dagen for holdet når som helst!

Select 77 Cut

Nu skal vi til noget endnu mere nørdet, noget som vi holder meget af her i Unisport, og det er Select 77 handskens cut. Select har udstyret handsken med deres HYLA cut, som er en kombination af Roll Cut og Flat Cut. Det vil sige at latexen er rullet omkring omkring hver fingerspids, hvilket giver en tætsiddende pasform. Derudover, kommer Select 77 handsken med en flad håndflade, hvilket er en af de klassiske Cuts, som der findes på markedet.

Kan du ikke stoppe med at tænke på de nostalgiske dage, og episke redninger som Select 77 handsken gav os? Så kan du købe dit par her hos Unisport.