Ny PUMA Eclipse Pack | Se de nye Limited Edition-støvler

08.08.2018

Skrevet af Zlatko

Du troede måske, at blackout-festen var overstået, men du tog fejl! Man kan aldrig have for mange blackout-støvler i sit liv, og nu er PUMA klar til at lancere deres Limited Edition Eclipse Pack! Lad os tage et nærmere kig på skønne blackout-støvler.

Ved første øjekast ligner støvlerne bare en almindelig blackout-kollektion, men støvlerne er mere end bare det! Eclipse Pack er lavet til blackout-fans, der højtideligt kun sværger til blackout-støvler. Eclipse Pack tager inspiration fra solformørkelser, hvor månen står i vejen for solens lys. Støvlernes sorte detaljer er formørkelsens højdepunkt, hvor sølv og grå detaljer tager inspiration fra månen, når den bevæger sig forbi solens stråler.

PUMA Future er lavet i helt sort, dog med forskellige toner af sort, imens PUMA-logoet er lavet i sølv. NETFIT-konstruktionen på støvlen er lavet i en mørkere sort farve, hvilket fremhæver NETFIT-området på støvlen, og det samme gør sig gældende for evoKNIT-sokken. PUMA har tilføjet et par ekstra snørebånd til Future-støvlen, hvilket giver dig muligheden for at gøre dine støvler endnu mere unikke. Du kan nu fremvise din personlige snøremetode endnu mere med de farverige snørebånd.

PUMA ONE er lavet med lidt flere detaljer end Future-støvlen, hvilket passer perfekt til ONE-støvlen, når den bliver trukket i en sort colourway. Overdelen på støvlen, læderet og hælen, er lavet i en mørkere sort farve. Logoet på midtfoden er lavet i en lysere sort nuance, hvor den også har fået et grålig omrids. Snøreområdet viser virkelig, hvordan ideen om formørkelsen kommer til live på ONE-støvle. Området er lavet et gråt mønster, der er helt gråt i toppen af evoKNIT-sokken, og derefter fader farven mod sort jo længere ned man går. Dette illustrerer formørkelsens højdepunkt, hvor månen bevæger sig ind foran solen. Designer passer virkeligt godt, og det komplementerer disse skønne Limited Edition blackout støvler.

PUMA bliver bare ved med at overraske med fede colourways, og de leverer gang efter gang, hvilket også gør sig gældende for denne Limited Edition Eclipse Pack.

Vær spilleren der er forskellen i kampen, eller fremtiden som er uforudsigelig og skaber spil efter spil. Tag det hele til NewLevels! Støvlern er tilgænge hos Unisport fra i dag.