Det er blevet tid til sommerens første afsnit Unisport WebTV og selvom solen skinner på den lyseblå himmel i Danmark, skal vi en tur til London. Her havde Adidas inviteret Jakob til et såkaldt 'Lab-event', hvor de deltagende kunne få et glimt af fremtiden hos det tyske mærke og der kan vi godt afsløre nu, at det ser meget lovende ud.

London Calling - Denne gang var det ikke det legendariske band The Clash, men derimod tyske Adidas, der kaldte. Anledningen var deres Lab-event, hvor de slog dørene op til et kig i fodboldkrystalkuglen. Jakob pakkede taskerne og drog til den engelske hovedstad og her blev han mødt af spændende og utrolige innovation fra mærket med de tre striber.

Arrangementet vrimlede med folk, der vidste lige så meget om fodboldustyr som Jakob selv og dem fik han sig naturligvis en snak med. Her blev der snakket om den helt nye Adidas Nitrocharge 1.0 og de tre andre støvlesiloer som mærket kan prale af, der retter sig mod kontrol, speed og komfort. Der var også fint besøg i skikkelse af Michael Ballack og Zinedine Zidane, som diskuterede innovation.

Vi blev også introduceret til bolden, der ved mere om dig og dit spil, end du selv gør; Adidas Smartball. Takket være de mange sensorer, der sidder indeni støvlen, kan den måle, hvor hårdt du sparker, hvor meget skrue du har fået i skuddet og hvor mange berøringer du tager på bolden. Alt dette kan streames live og derfor kan man følge med i hver spillers præstation, mens det sker.

Arrangementets hovedperson var dog den helt utrolige Adidas F50 Adizero-prototype, der vejede intet mindre end 99 gram. Den står til at ramme markedet i år 2015 og selvom det er et godt stykke ude i fremtiden, så har vi da i den grad noget at glæde os til. Der er allerede skrevet en lille nyhed om støvlen, som du kan læse lige her.

Hvordan reagerede Jakob så på at få en støvle i hånden, der blot vejer 99 gram? Det og meget mere kan du se i videoen lige herover, hvor du skal være opmærksom på, at der bliver snakket engelsk. Du kan dog nemt slå danske undertekster til, så du kan læse dig til alt, der bliver sagt.

London er en fantastisk by, men den får så sandelig kamp til stregen af tyske Adidas, der virkelig spillede med de innovative muskler til deres Lab-event. Hvad tænker du om en Adizero, der vejer 99 gram? Og hvad med den nye Smartball? Del din kommentar i boksen herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.