hummel 92 Pack | Den ikoniske målmandstrøje er tilbage

07.08.2018

Skrevet af Zlatko

Enhver ægte målmands- eller dansk landsholdsfan vil på ingen tid få gåsehud, når de ser det ikoniske mønster igen. hummel har taget det ikoniske ‘hive’ mønster, som Peter Schmeichel brugte tilbage i de tidlige 90’er, og genlanceret trøjen samt lavet nogle ekstra produkter.

Inspiration fra '92

hummel 92-kollektionen er en hyldest EM 1992, hvor Danmark vandt turneringen for første gang. Udover den danske triumf, så husker mange også slutrunden i Sverige for Peter Schmeichels ikoniske og farverige målmandstrøje. Denne trøje har hummel lavet et remake af nu. Udover det, så har hummel lavet to sneakers i fede og anderledes farver.

hummel 92-produkter

Schmeichel-trøjen kommer i samme design som den originale fra 1992. Udover dette, så har er der fede detaljer med både DBU- og hummel-logoer på. Og 1-tallet er placeret både på ryggen og brystet.

De to sneakers er inspireret af denne målmandstrøje. Marathona '92 er en underspillet hyldest og kommer med en overdel i hvid og en farverig sål. Denne sneaker er lavet i en retro look. Den hvide overdel er lavet i mesh, ruskind og læder. Den har en EVA-sål, der gør den mere behagelig at gå i.

Den anden sneaker, Edmonton '92, sender sin respekt til de glade 90'ere. Det ikoniske, farverige design fylder hele overdelen, og det er fedt at se, at hummel har kombineret målmandstrøjen med disse sneakers. De kommer også i en mesh-overdel med læderdetaljer. Og som den anden model, så er sålen også lavet af EVA, så komforten er i top.

Skal du have den nye hummel-kollektion? Køb den hos Unisport i dag!