Nu kan vi snart ikke presse mere fodbold ud af 12/13-sæsonen og vi må i stedet begyndte at glæde os til Confederations Cup i Brasilien og den nye sæsons opstart. Vi har dog i denne sidste runde spottet en del støvler, hvor der var debut til Nike Hypervenom og der var legender i kamp og meget andet.

Carlos Auzqui (Estudiantes) - Adidas F50 Adizero Messi Rød/Hvid Det er nok hensigten, når Adidas designer farvevarianter eksklusivt til spillere, at det kun er den pågældende, der spiller i dem, men sådan går det ikke altid. I Argentina spottede vi nemlig Carlos Auzqui i et par Adidas F50 Adizero Messi Rød/Hvid, der som navnet antyder, er designet til FC Barcelona-troldmanden. Vi må dog medgive, at den matcher Estudiantes sæt ret godt.

Manuel Lanzini (River Plate) - Nike Mercurial Vapor IX ACC CR7 Du kan efterhånden ikke sige Messi uden at sige Ronaldo og det kan vi heller ikke komme uden om i dag. Igen går turen til Argentina, hvor vi fangede Manuel Lanzini i et par Nike Mercurial Vapor CR7, der oprindeligt er designet eksklusivt til Real Madrids Cristiano Ronaldo. Har er et fænomen verden over og det er hverken første eller sidste gang, vi ser andre i hans støvler.

Thiago Alcantara (Barcelona) - Nike CTR360 Maestri III ACC Grøn/Sort Der var linet op til et skifte væk fra hans betroede Maestri III Grøn/Sort, da den talentfulde midtbanespiller var en del af "A New Breed of Attack", der skulle spille i den nye Nike Hypervenom Phantom. Han valgte dog, ikke at give den debut endnu og holdt sig til sin kontrolstøvle, men mon ikke Hypervenom kommer i spil snart.

Alexis Sanchez (Barcelona) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul Den chilenske winger var også blandt de spillere, der fik tilsendt et par Nike Hypervenom Phantom, men i sæsonens sidste kamp mod Malaga valgte han at spille i sine Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul. Vi kan dog ikke forestille os andet end, at Hypervenom blot skulle spilles til og at de derfor står foran en debut i den nære fremtid.

Zinedine Zidane (Real Madrid) - Adidas Nitrocharge 1.0 Blå/Neon/Hvid Der var fornemt besøg på Old Trafford i weekenden, hvor en velgørenhedskamp mellem Real Madrids og Manchester Uniteds legender udspillede sig. For Kongeklubben var Zidane naturligvis på holdkortet og her var han noget overraskende ikke at se iført et par Adidas Predator-støvler. Valget var i stedet faldet på Nitrocharge 1.0, som franskmanden roste til skyerne ved det Adidas Lab-event, Jakob deltog i for nyligt.

Luis Figo (Real Madrid) - Nike T90 Laser IV ACC Mango/Sort Igennem sin gloværdige karriere spillede den portugisiske winger fast i Nikes T90-kollektion og derfor var det en fornøjelse at se, at han holdt fast i denne på den anden side af hans pension. Da han tørnede ud for Real Madrids legender i weekenden, var det nemlig iført et par Nike T90 Laser IV ACC Mango/Sort, der for øvrigt skulle vise at blive støvlen, der satte punktum for den silo.

Ruud van Nistelrooy (Manchester United) - Nike T90 Laser IV ACC Mango/Sort Den hollandske skarpretter tog en halvleg for begge klubber, men han skiftede dog ikke støvler i pausen. En trofast Nike-atlet, der igennem karrieren prøvede både Tiempo og Mercurial, gav debut til et par T90 Laser IV ACC Mango/Sort i den velgørende kamp og tanken bag den støvle var netop at ruste angribere med de perfekte støvler; så, godt valg af RvN.

Gonzalo Higuain (Real Madrid) - Nike T90 Laser IV ACC Neon/Sort Det 'rigtige' Real Madrid var også i aktion for sidste gang i denne sæson og det var med Gonzalo Higuain som anfører. Det var han, da det efter eget udsagn var hans sidste kamp for de hvidklædte, da han i sommerens transfervindue vil finde sig en ny klub, der elsker ham. Han skulle også gerne skifte til Nike Hypervenom Phantom snart, men rundede altså sæsonen af i T90 Laser IV ACC Neon/Sort.

Alex Oxlade-Chamberlain (England) - Nike CTR360 Maestri III ACC Grøn/Sort Da de mødtes på Wembley vandt England 2-1 over Brasilien, men nu havde Selecao hjemmebanefordelen på deres side. De kom dog også planmæssigt foran, men så dukkede Oxlade-Chamberlain op og bankede udligningen i kassen. Det gjorde han i sine Nike CTR360 Maestri III ACC Grøn/Sort og vi kunne ikke lade være med at tænke, om ikke han ville gøre sig ret godt i et par Hypervenom Phantoms. Hvad tænker du?

Neymar Jr. (Brasilien) - Nike Hypervenom Phantom ACC Orange/Sort I kampen på Wembley spillede den nyslåede Barcelona-spiller med nr. 11 på ryggen og et par Vapor IX på fødderne. Tiderne skifter og nu har han overtaget nr. 10 fra Ronaldinho og han har fået sig sine Hypervenom Phantom på fødderne, for hvilke han er frontfigur. Hvilken nummer han får i Barcelona er uvidst endnu, men vi tror dog ikke, at han tager nr. 10 fra Messi.

Wayne Rooney (England) - Nike Hypervenom Phantom ACC Orange/Sort Han er Manchester United-spiller lidt endnu, men han har indgivet et ønske om at blive solgt; hvor han spiller efter sommeren, kan vi derfor ikke sige med sikkerhed endnu. Vi kan dog med sikkerhed sige, at han spiller for England og det er briterne nok glade for, da han første assisterede det første mål, for derefter at banke føringsmålet til 2-1 ind på vanlig Rooney-vis op i det lange hjørne. Naturligvis med hans Hypervenom Phantom på fødderne!

Således fik du sommerens første omgang støvlespots og selvom det er vemodigt, er der nok at glæde sig til; der er nemlig ikke længe til Confederations Cup! Hvad siger du ellers til denne uges spots? Har vi overset noget? Del dine spots i boksen herunder, eller gør det på Twitter eller Facebook.