Nike Hypervenom Phantom er designet til en ny race af angribere - og lavet med inspirationen fra vilde dyr. Den skal være smidig, hurtig og slå til som en huggende slange. Men hvad foregår der egentlig, når Hypervenom er alene i omklædningsrummet…?

Nike har lanceret deres seneste animationsvideo for den nye Hypervenom, som er deres helt nye silo, der blev lanceret under stor mediebevågenhed i Rio de Janeiro i sidste uge.

I filmen viser Nike, hvad Hypervenom egentlig gemmer på - og vi får derfor et kig til støvlen i skorpionudgave, som slange og med farlige øjne.

Tilbage da Superfly II blev lanceret viste Nike deres NikeSENSE-knopper frem, hvor der kom klør ud af. Nu er kloen erstattet med et par giftigt udseende hugtænder, hvilket signalerer, at Hypervenom er klar til at hugge til med en lynhurtig, uventet vending.

nike, hypervenom, phantom, nike hypervenom, hyper venom, nike football, nikeinc, nike inc, agile, traction, agile traction, nikeskin, nike skin, rotations, acc, all conditions control, neymar, rooney, welbeck, balotelli, lewandowski, higuain, a new breed of attack, a, new, breed, of, attack, unisport, unisportstore

Støvlen er lavet til den moderne angriber, som skaber de små områder og laver det uventede. Især Neymar - som også er frontfigur for støvlen - har været meget med inde over udviklingen, og Nike har både haft fokus på komfort, boldføling og greb i banen.

Lyder Hypervenom som noget for dig? Så kan du allerede nu forudbestille støvlen lige her - fra kun 1.499,- kr.

Hvad synes du om Nikes seneste Hypervenom-video? Er den en smule spøjs med alle dyrene, eller synes du støvlen er blevet mere rå? Del meget gerne dine tanker med os herunder.