Nike Hypervenom er her, der og alle vegne og det kan derfor være svært at bevare overblikket. Så er det heldigt, at vi har oprettet en helt ny kampagneside, eller univers om man vil, hvor det er muligt at kunne helt ind under huden på den nye støvle. Du finder videoer, billeder, 360-graders visning og meget andet. Du finder det lige her.

Vi har faktisk samlet alt, hvad der er værd at vide om den nye støvle og så har vi tilføjet lidt mere. Vi har således også designet vores helt nye univers omhandlende Nike Hypervenom på en ret anderledes måde. Bruger du iPad, iPhone, tablet eller smartphone, skal du blot bruge fingrene til at 'swipe' dig igennem indholden og bruger du en computer, skal du til tasterne og navigere dig igennem med pilene.

Lyder det egentlig ikke ret cool? Det er faktisk endnu bedre i praksis. Du kan selv prøve kræfter med det på Nike Hypervenom-siden lige her.

Nike Hypervenom præsenterer sig selv som en helt ny silo og tager over for den velkendte Total90. Du skal dog ikke forvente, at de to støvler minder om hinanden, for Hypervenom byder på helt nye og revolutionerende teknologier. Vi kan starte med NikeSkin-overdelen, ydersålen, der er opdelt i forfoden for bedre fleksibilitet og meget mere. Det kan du altsammen se mere til på kampagnesiden lige her.

Vi har vanen tro også fotograferet støvlen i en 360-graders visning og den skal du bestemt ikke snydes for. Skulle du blive træt af den, du ser herover, så kan du klikke dig ind på Hypervenom-universet her og se en anden. Du kan også se videoer fra Joltters tur i Rio og meget, meget andet og der går heller ikke længe, før vi er klar med en anmeldelse af støvlen.

Alt i alt er der rigtig meget godt at tage sig til lige nu, men der er også rigeligt at glæde sig til. Hvad går du og tænker om Nike Hypervenom? Tror du, det er en støvle for dig? Del din mening i boksen herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.

nike, hypervenom, phantom, nike hypervenom, hyper venom, nike football, nikeinc, nike inc, agile, traction, agile traction, nikeskin, nike skin, rotations, acc, all conditions control, neymar, rooney, welbeck, balotelli, lewandowski, higuain, a new breed of attack, a, new, breed, of, attack, unisport, unisportstore