Unisport tæt på PSGs pre-season i Singapore

02.08.2018

Skrevet af Frederik

Det er langt fra en overdrivelse at konstatere, at Paris Saint-Germain er en af verdens hotteste fodboldklubber i øjeblikket. Derfor tog et stærkt Unisport-crew et smut til Singapore for at dække de franske mestres pre-season i Singapore. Læs med her, og se billederne fra PSGs pre-season, der blandt andet byder store talenter, nye støvler, trøjer og lifestyle-gear.

VM 2018 er fortid, og nu gælder det den helt store opvarmning til de europæiske topklubbers sæsonstart. Pre-season er i sig selv en kunst i balance, hvor trænere skal prioritere at få sammenspillet truppen, udpeget den optimale startopstilling til sæsonstart og spare stjerner, der enten har haft en lang foregående sæson og/eller netop er vendt tilbage fra VM-slutrunden.

Sammen med den franske storklub Paris-Saint Germain har vi hos Unisport derfor været et smut i Asien, nærmere bestemt Singapore, for at få et indblik i en absolut topklubs forberedelser til den nye sæson og selvfølgelig også for at give jer en række lækre billeder af noget af det fedeste Nike-gear på markedet. Nedenfor kan du blandt se mere om Paris Saint-Germains gyldne udebanetrøje til 2018/19-sæsonen, som Marco Verratti var med til at præsentere for os, holdets sprødeste trænings- og lifestyle-gear og ikke mindst nogle af PSG’s største talenter iført de spritnye Nike Phantom ’Raised on Concrete’-fodboldstøvler.

Paris Saint-Germains uforglemmelige udebanetrøje

Lad os først og fremmest vende Paris Saint-Germains 2018/19 Udebanetrøje: Vi var så heldige at mødes med den italienske midtbanemaestro Marco Verratti, som med stor glæde kunne præsentere sit holds nye udebanetrøje for os. Og sikke en trøje. Det gyldne logo stjæler helt sikkert overskrifterne rundtomkring, men den cremehvide farve er uden tvivl også en stor vinder. Verratti selv var i hvert fald også stærkt tilfreds med at skulle spille i sådan en skønhed i den kommende sæson.

Køb Paris Saint-Germains udebanetrøje lige her.

JayMike fik sig også en snak med Maxwell, der inden sit karrierestop senest trak i netop PSG-trøjen efter et imponerende CV, der også byder på storklubber som Ajax, Inter og Barcelona. Og som du kan se på billederne, kom de godt ud af det med hinanden. Psst... Vi har faktisk en overraskelse til jer, der inkluderer både Maxwell og Verratti. Hold jer opdateret på vores sociale medier for at finde ud af hvad, selv om en del af jer måske allerede nu har kvalificerede bud.

Iøjnefaldende Nike Phantom og dødlækkert træningstøj

Det var dog ikke kun Paris Saint-Germains nye udebanetrøje, der fik os hos Unisport til at tabe kæberne. Klubben råder nemlig over noget af det lækreste træningstøj i fodboldverdenen lige pt. Nikes Vaporknit-teknologi udgør nemlig basen for skabelonen bag designet på PSGs træningstøj, hvilket ikke blot giver spillerne de mest optimale forhold, men også får dem til at stå knivskarpt på træningsbanen og inden kampstart.

På træningsbanen, som optakt til PSG’s kamp mod Arsenal ved Champions Cup i Singapore, var der dog også en stor stjerne, der stjal en masse fokus. Den funklende stjerne hedder Nike PhantomVSN og er Swooshets nyeste skud på stammen. Støvlen giver de optimale forhold for en hver klubs playmaker, der skal diktere spillet – i PSGs tilfælde Marco Verratti. Et par andre unge gutter, herunder Timothy Weah (søn af legendariske George Weah), havde dog også kastet sin kærlighed på den betagende Phantom. Uden tvivl en støvle, der vil blive set overalt i den kommende sæson. Hvis du kigger på billederne og er lige så vild med Nike PhantomVSN, som vi er, så klik ind på vores YouTube-kanal og se vores playtest af støvlerne.

Hvis du vil have fingrene i den nye Nike PhantomVSN allerede nu, kan du købe dit par lige her hos Unisport.

Lifestyle-gear, der rammer plet

Som mange af jer nok er klar over, er Paris en af verdens største modebyer, og derfor er en af de naturlige store fordele ved PSG og Nikes samarbejde om klubbens træningstøj, at tøjet sidder perfekt og giver dig det perfekte look til Paris’, og for den sags skyld Københavns, gader. Det bedste af det hele er, at PSG x Nike træningstøjet kan bruges både på banen og på gaden, ligegyldigt om du skal ud at give den gas på grønsværen eller flashe din stil på vej til skole. Paris Saint-Germain er ikke blot en af de klubber med det vildeste lifestyle-gear – det er også en af de klubber, der har flest forskellige looks. Det er nemlig ikke kun træningstøjet, der rammer plet. PSG’s spillertrøjer er nemlig også perfekt til den modebevidste fodboldspiller, som også tænker på at holde stilen udenfor banen.

Alt dette gear kan du selvfølgelig tjekke ud og købe her hos Unisport. Tjek nogle af vores favoritter nedenfor.

International Champions Cup og en overraskelse til jer

Sidste punkt på agendaen i Singapore var International Champions Cup, der er sommerens store pre-season turnering, hvor topklubber fra hele Europa bl.a. tager til Singapore for at teste form og formationer af inden sæsonstart. PSGs første opgør var mod Arsenal, og trods et 1-5-nederlag fik en række af PSGs unge talenter hår på brystet til den nye sæsons altafgørende kampe. Allerede i næste kamp havde de rejst sig og slog fornemt Atletico Madrid med 3-2. Så selv om Neymar eller Mbappé ikke var at finde i truppen, kom PSG uden tvivl mere sammentømret ud af træningskampene i Singapore, hvor blandt andre stortalentet Christopher Nkunku er en, der skal holdes øje med.

Og endnu en gang: Husk at følge med på vores sociale medier (Facebook, Instagram, Snapchat og YouTube), hvor vi snart løfter sløret for noget af det guf, vi har med hjem fra PSG’s pre-season i Singapore. Vi lover, at der kommer noget lir, som I kan bruge til at forbedre jeres spil på banen, og så siger vi heller ikke mere. Hold øje med vores konti på de sociale medier!