UNIiD | Gør det personligt!

30.07.2018

Skrevet af Zlatko

En ny sæson står for døren, og dette betyder, at der kommer nye klubtrøjer, støvler, træningstøj og meget mere. Du kan gøre dit fodboldudstyr endnu mere personligt ved, at bruge vores UNIiD-mulighed, hvor du kan tilvælge tryk på dine produkter. Læs med for at lære mere om UNIiD.

UNIiD – Hvad er det?

Hvis det er første gang, at du handler hos Unisport, så skal du vide, at vi tilbyder en masse fantastiske fodbold-produkter. Men udover disse produkter, så tilbyder vi også en såkaldt UNIiD-mulighed, hvor du eksklusivt kan tilvælge tryk til dine produkter.

Vi tilbyder næsten tryk til alle vores klubtrøjer og støvler, og du kan også finde UNIiD-muligheden på nogle udvalgte træningsprodukter. Du kan vælge at få dit eget navn, initialer, nummer eller flag på dine produkter. Men du kan også vælge at få trykt din yndlingsspiller på din favoritklubs-trøje. Du kan f.eks. få Ronaldo på din Juventus-trøje, Messi på din Barcelona-trøje, Hazard på din Chelsea-trøje eller dit eget navn og nummer!

UNIiD – Hvordan tilvælger jeg det?

For at finde UNIiD-muligheden skal du først finde det produkt, som du ønsker at købe og vælge størrelse. Hvis UNIiD-muligheden er tilgængelig vil en ny side dukke op, og her vil du blandt andet kunne se, hvilket slags tryk der er mulighed for at tilvælge. På klubtrøjer vil du kunne finde information på om trykket er original, som betyder at det er det samme tryk, som de bruger i de respektive klub. Hvis det ikke er muligt at trykke med originalt tryk, så tilbyder vi vores eget tryk, som vi kalder for standard tryk.

For at hjælpe dig i gang med at udforske UNIiD-muligheden har vi tilføjet et par produkter i bunden af siden. Klik dig igennem nogle af de mest populære klubtrøjer for tiden, og få inspiration til din nye klubtrøje med tryk.

Klik her hvis du gerne vil læse endnu mere omkring muligheden for tryk på produkter.