Under lanceringen af Nikes nye Hypervenom-støvle hjalp Neymar Jr. med at lancere den nye silo, som han også skal være ansigt for - og i den forbindelse var der en lille Q&A med stjernen, som du kan læse her. Hvad synes du om Hypervenom? Del dine tanker med os i boksen under nyheden.

Er Neymars Hypervenom noget for dig? Så kan du få dit eget par lige her - kun 1499 kr.

Spørgsmål: – Jeg vil gerne byde Neymar velkommen på scenen. Neymar, kom indenfor. Hvordan går det?

Neymar (NJr) – Mange tak, og god aften allesammen.

Spm.: – Du har allerede annonceret at du tager til Barcelona. Du kom med den store nyhed lørdag, men hvordan nåede du frem til beslutningen?

NJr – Jeg tog den med min familie. De hjalp mig en del. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse, og jeg er virkelig glad. På den anden side er jeg ked af det over, at forlade det hold jeg elsker og byen hvor jeg voksede op og spillede i mange år. Men jeg er virkelig glad for at stå over for så stor en udfordring. Nu skal jeg nyde hvert et øjeblik.

Spm.: – Du meddelte at du skiftede over Instagram. Jeg tror at det er første spiller der har annonceret et skifte på den her måde.

NJr – Det var anderledes. Jeg tror at Instagram passer godt til mig. Folk ved at jeg bruger det hele tiden. Så jeg tror ikke... Altså, det måtte ligesom være mig der var den første.

Spm.: – Hvordan har du det med at spille for et af de største hold i verden?

NJr – Jeg har sommerfugle i maven. Ganske enkelt.

Spm.: – Stadigvæk?

NJr – Jeg kan stadig mærke dem. Det er en drøm der går i opfyldelse for mig ved at spille med spillere som Xavi, Messi, Daniel Alves og Iniesta. Så jeg glæder mig til at starte der – men nu skal vi have fokus på Confederations Cup, det er vigtigere lige nu at vinde en titel til Brasilien.

Spm.: – Jeg ønsker dig al held og lykke - virkelig. Jeg håber at folk bliver ved med at se dit talent som vi har set det. Lad os tale om støvlen – er det rigtigt at du var med i designprocessen?

NJr – Jeg talte med Nike omkring design, testede nogle modeller og nogle prototyper indtil støvlen sad som den skulle og jeg var tilfreds med dens features. Det er en meget komfortabel fodboldstøvle. Jeg kan godt lide komfortable støvler – og støvler der har et godt fit og touch.

Spm.: – Kan du huske din første samtale med Nike-drengene?

NJr – Jeg mødte dem på deres kontor, hvor de viste mig to modeller. Jeg synes den har virkelig smuk. Der var også andre farver, men det kan jeg ikke tale om endnu. Men jeg gav også nogle gode ideer til designs. Det var en god samtale – jeg kan godt lide farvede støvler. Jeg har altid synes godt om dem, så det var en god samtale der førte til den her fantastiske støvle.

Spm.: – Har du været på Nikes hovedkvarter i USA?

NJr – Jeg tog til Portland. De har fantastiske faciliteter. Jeg spillede endda fodbold med medarbejderne i deres frokostpause. Vi havde det rigtig sjovt, og jeg nød at være der.

Spm.: – Nu kunne jeg godt tænke mig at blive lidt mere specifik – da du talte med designerne om støvlen, hvad sagde du så til dem at de skulle inkludere?

NJr –Jeg sagde at den skulle være komfortabel og forbedre mit spil. Den kan ikke bare være smuk og så enormt ukomfortabel. Så det lykkedes dem både at lave den flot og komfortabel med en masse lækker teknologi – så det har hjulpet mig meget.

Spm.: – Right. Cristiano Ronaldo er Mercurials ansigt. Iniesta repræsenterer CTR360, Piqué og Ronaldinho er med Tiempo, og nu er du ansigtet for Nike Hypervenom. Hvordan føles det?

NJr – Bare at være på samme niveau som de her store spillere, det føles fantastisk. Det er en ære at være en del af det her hold som innoverer med en ny fodboldstøvle. Og nu håber jeg at støvlen spiller af sig selv og scorer mål for mig (griner) og at den hjælper mig.

Spm.: – Nu da du talte om det, hvad tænker du så om Confederations Cup? Er du klar?

NJr – Vi kommer til at træne hårdt til Confederations Cup, så vi kan gøre folk stolte.

Spm.: – Hvad forventer du af turneringen – både individuelt og for holdet?

NJr – Individuelt giver jeg altid så meget jeg kan, og jeg vil hjælpe Brasiliens landshold så meget som muligt, uanset om det er med mål, assists eller endda en glidende tackling – uanset hvad. Alt der betyder noget, er, at jeg hjælper holdet. Og omkring holdet, så er det vigtigste, at vi står sammen. Jeg tror, at brasiliansk fodbold er noget af det bedste i verden. Vi har talentfulde spillere, der kan tage Brasilien til toppen igen.

Spm.: – Det er rigtig. Det er et stort ansvar at bære den gule trøje, især nu hvor VM bliver afholdt i Brasilien. Hvordan har du det med at bære trøjen?

NJr – Det er en kæmpe ære at bære trøjen – og et kæmpe ansvar. Men vi må ikke blive tynget af den. Vi skal nyde at spille for Brasilien og ikke være bange. Vi skal spille som om vi spillede i haven. Vi skal være glade.

Spm.: – Hvor gammel er du?

NJr – 21.

Spm.: – 21! Da Brasilien blev annonceret som VM-vært var du ret ung. Drømte du om at komme på landsholdet?

NJr – Jeg drømte om at blive som Ronaldo og Ronaldinho Gaucho.

Spm.: – Var de dine idoler dengang?

NJr – Det har altid været dem jeg var fan af, ja. Jeg var især stor fan af Robinho, da han også var fra Santos og gjorde det godt, men jeg har også altid set op til Ronaldo, Ronaldinho Gaúcho, Kaká og mange andre.

Spm.: – Vil du blive ved med at poste sjove billeder på Instagram? Du har en million followers.

NJr – Mere end en million. Jeg bliver ved med at gøre det – for jeg kan ikke leve uden at poste billeder.

Spm.: – Min ven, stort tillykke med alt du har opnået – jeg er sikker på at du vil opnå endnu mere. Det var en fornøjelse at tale med dig. Held og lykke i fremtiden!

NJr – Mange tak!

Er Neymars Hypervenom noget for dig? Så kan du få dit eget par lige her - kun 1499 kr.

Hvad synes du om Neymar som ansigt for den helt nye Hypervenom-silo? Er det fedt, at han endelig er blevet etableret som en af de helt store Nike-spillere? Og hvad synes du om Hypervenom? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.