Nike Raised On Concrete | Tid til at vise dit værd på banen

27.07.2018

Skrevet af Zlatko

De seneste par uger har budt på nye colourways, støvler, teknologier og meget mere. Nu er Nike endnu en gang klar til at give deres spillere end ny colourway, som de kan tage med sig ind i den nye sæson. Det er tid til at vise, hvor de kommer fra og vise deres værd på banen.

Nike Raised On Concrete-støvlerne

Nogle af spillets største stjerne har alle spillet på gaden, da de var unge. De er oplært på asfaltbanerne, og er blevet gjort klar til at vise deres værd på de største scener verden rundt. Gaderne har været hårde, men det var her de polerede deres rå talent, og spillede spillet de elsker med glæde. Det er tid til at tage talentet fra gaden til stadionet, og vise hvem de er, og hvad de kan.

Mange af os, inklusiv mig selv, husker dagene, hvor vi brugte endeløse timer på at spille fodbold i skolegården, gaden eller hjemme på asfalten. Du spillede uden grænser og med ubegrænset fantasi. Ingen udfordring var for stor, og du spillede altid med flair for at vise de tricks, som du kopierede efter at have set spillets-legender i Tv’et.

Raised On Concrete Mercurial og Phantom

Den nye Raised On Concrete Pack tager inspiration i disse øjeblikke, hvor nutidens unge bruger endeløse timer på asfaltbanerne. Dette er noget som virkelig bliver vakt til live, når man kigger på Mercurial og Phantom-siloerne. Begge siloer er lavet med et sølv eller lysegråt design og touch, hvilket ligger sig tæt op af Raised On Concrete-temaet. De røde detaljer, som Nike har tilføjet, kommer til at give støvlerne endnu mere opmærksomhed ude på banen. Ronaldo, Mbappé og Coutinho kommer alle til at vise, hvad de har lært på gaden i de nye Raised On Concrete-støvler.

Fortsætter nedenfor.

Raised On Concrete Hypervenom og Tiempo

Hypervenom- og Tiempo-støvlerne er gået i lidt andre retninger, dog er de stadig holdt inden for Raised On Concrete-tankegangen. Hypervenom har de lysegrå detaljer på hælen og sokken, imens den har fået et rødt look. Før i tiden plejede Hypervenom at have et split-design, med to forskellige farver, men dette anderledes design fungerer meget godt i Raised On Concrete-farverne.

Tiempo-støvlen er stadig holdt klassisk, men med et touch af asfalt. Swoosh’et repræsenterer asfalten med dens skinnende sølv-design, imens pløsen og sålen er lavet rød. Man kan ikke andet end lide denne støvle!

Har du også spillet på asfalt som barn? Så er Nike Raised On Concrete lavet til dig. Tilgængelig fra i dag hos Unisport.