Vi starter ugen på vanlig flot manér og byder velkommen til weekendens støvlespots. Her var Champions League-finalen naturligvis i fokus, hvor vi fik syn for en række nye farvevarianter, men da der også blev scoret et par mål, er det også blevet tid til at opdatere vores Top 5 for turneringens mest scorende støvler. Du får det hele her.

Vi fik rundet dettes års udgave af Champions League af med en flot, flot finale, hvor begge hold havde fortjent at vinde. Der blevet scoret tre mål og det var ikke nok til at ændre på noget i vores Top 5 over turnerings mest scorende støvler. Det ender med Vapor IX på toppen, der efterfølges af Adizero og Predator LZ og dernæst Laser IV og CTR360 Maestri. Er der nogle støvler, der har skuffet dig? Eller måske endda overrasket dig?

Dani Alves (Barcelona) - Adidas Nitrocharge 1.0 Blå/Neon/Hvid Vi starter imidlertid i Spanien, hvor mestrene fra Barcelona er på vej mod 100 point for sæsonen. I weekenden var de på besøg hos Espanyol og det gav Dani Alves muligheden for at debutere sine helt nye Adidas Nitrocharge 1.0. Et andet sjovt spot på billedet er også at bemærke størrelsen på Alves' ben i forhold til Wakaso Mubarak, der tackler ham med et par træstammer som ben.

Cesc Fabregas (Barcelona) - Puma Powercat 1 Sort/Gul/Blå I samme kamp debuterede den spanske 'Centrocampista' et par nye støvler. Det var de Puma Powercat 1, der blev offentliggjort kort før Champions League-finalen og hvis design lænede sig meget op ad Borussia Dortmunds sæt. Vi må dog sige, at de gule farver komplimenterer FC Barcelonas udebanesæt ganske glimrende. Er du enig?

Juan Roman Riquelme (Boca Juniors) - Adidas Adipure I Blå/Hvid Den argentinske legende har fortsat gang i sin aktive karriere i hjemlandet, hvor han tørner ud for Boca Juniors. Her viser 'Dirigenten' uge efter uge, at han stadig kan én ting eller to med en fodbold og det skyldes måske hans støvler. Han har nemlig holdt fast i et par klassiske Adidas Adipure I Blå/Hvid, der så dagens lys helt tilbage i år 2007.

Mayer Candelo (Millionaros) - Nike Mercurial Vapor IX CR7 Der går næsten ikke én uge, hvor vi ikke spotter et par af Cristiano Ronaldos signaturstøvler på fødderne af andre end portugiseren selv. Denne gang finder vi 'synderen' i Colombia og hans navn er Mayer Candelo. Han havde foretrukket et par af de iøjnefaldende Nike Mercurial Vapor IX CR7.

Arjen Robben (Bayern München) - Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid Vi kan ikke komme udenom dagens mand i skysovs, der omsider havde heldet med sig til at afgøre en finale til egen fordel. Arjen Robben kunne i kampens døende minutter prikker bolden uden om Weidenfeller og kunne efterfølgende storme ud mod det jublende publikum i sine Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid, som han ikke havde skiftet til fordel for den nye, røde farvevariant.

Dante (Bayern München) - Puma King Hvid/Rød/Sort Den brasilianske midtstopper valgte en rigtig dårlig aften til at spille en dårlig kamp, men heldigvis for ham kostede det ikke i sidste ende. Med sine helt nye Puma King Hvid/Rød/Sort begik han et straffespark og var vidst ret heldig med ikke at få sit andet gule kort i den situation.

Kevin Grosskreutz (Dortmund) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul I Mario Götzes fravær var der blevet plads til Grosskreutz i startopstillingen og han gjorde reelt en ganske god figur. Han matchede således også den fraværende Götze på støvlevalget, da han ligeledes spillede i et par Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul, men de havde dog det twist, at Dortmunds nr. 19 havde udskiftet snørrebåndene med et sæt neongule.

Ilkay Gündogan (Dortmund) - Nike CTR360 Maestri III ACC Grøn/Sort Selvom den sædvanlige staffesparksskytte, Robert Lewandowski, var på banen, så blev det Gündogan, der skulle omsætte til mål fra 11-meter pletten. Det gjorde han med en usvigelig sikkerhed, da han fik fintet Neuer til den anden side og derefter var det en smal sag at sparke den modsat iført hans Nike CTR360 Maestri III ACC Grøn/Sort.

Philipp Lahm (Bayern München) - Adidas Adipure 11Pro Sort/Hvid/Rød Med anførerbindet trygt placeret på overarmen var det naturligvis Lahm, der fik æren af at løfte trofæet med de store ører over hovedet, da kampen var fløjtet af. Det kunne han gøre i sine nye Adidas Adipure 11Pro Sort/Hvid/Rød, der blev præsentet i lørdags forud for finalen. Vi mener, at det er en af de bedste Adipure-farvevarianter indtil nu, er du enig?

Mario Mandzukic (Bayern München) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul De tyske mestre kan prale af at have to målmaskiner med navnet Mario på holdkortet, men det var kun én af dem, der fik spilletid i lørdags. Det var kroaten Mandzukic og det skulle vise sig at være en god idé, da han kunne bringe sit bayerske mandskab foran med 1-0 på flot forarbejde af Arjen Robben. Det gjorde han i sine Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul og det var nok til at sikre støvlen en samlet sejr i vores Top 5.

Marco Reus (Dortmund) - Puma Powercat 1 Sort/Gul/Blå Selvom han virkede til at være her, der og alle vegne i kampens åbning, havde Reus ikke marginalerne på sin side i Champions League-finalen. En lille sejr må dog siges at være hans nye støvler, Puma Powercat 1 Sort/Gul/Blå, der står unægteligt skarpt til Borussia Dortmunds gule og sorte farver.

Så fik vi arbejdet os igennem den sidste uge med Champions League-fodbold for 12/13-sæsonen og nu kan vi i stedet se frem til 13/14. Hvad siger du til denne uges spots? Og hvad synes du om finalen? Del din mening i kommentarfeltet under nyheden og deltag i debatten på Twitter og Facebook.