Nike Stealth Ops Pack | Mission pre-season er startet

25.07.2018

Skrevet af Zlatko

En af de hårdeste tider i fodbold er sommerpausen. Fansene må undvære deres ugentlige TV-kampe, imens spillerne gennemgår en hård opstart. Men, sommeren er lig med pre-season og missionen om at blive klar til de nye udfordringer er sat i gang.

Sommerpausen er her, og det er tid til at vælge dit våben til pre-season missionen. Stealth Ops-kollektionen handler om, at give spillerne de støvler de skal bruge, for at de kan blive klar til nye udfordringer og trofæer. Støvlerne er lavet i en klassisk blackout-colourway med sølv detaljer, der giver støvlerne en dødbringende look. Denne kollektion er mere end blot en blackout-colourway. Stealth Ops giver os den første blackout version af Superfly 6 og Vapor 12-støvlerne og den helt nye PhantomVSN-støvle.

Mercurial Superfly og Vapor er lavet med metalliske detaljer, der giver støvlerne et stealthy-look. De er lavet til spillerne, der slår til hurtigt og afgøre tingene, inden nogen opdager det. Derudover, har Nike tilføjet en glinsende effekt til deres Swoosh og M’et på hælen, hvilket giver lige det ekstra til det simple design.

Tiempo-støvlen er holdt simpelt og klassisk som altid. Udover at den er komplet sort, så har den også fået en glinsende effekt. Hypervenom-støvlen er en smule mere detaljeret end de andre støvler, grundet den måde overdelen er designet. Vristen af støvlen har fået en metallisk eller sølvagtig detalje placeret imellem de forskellige pods, hvilket ligner et sølv net, der er placeret over støvlen. På hælen er der også tilføjet metalliske elementer.

Læs mere om den nye PhantomVSN-støvle.

Vi må ikke glemme det nye våben, som Nike har tilføjet til dit arsenal. Støvlen er lavet til missionens generaler, der orkestrerer angrebene med deres dødelige overblik. Nike PhantomVSN er lavet med forskellige skygger af sort, grundet de forskellige området med Flyknit materialer, imens det metalliske logo giver et komplet look.

Har du fundet dit pre-season-våben? Find dit udstyr, gå igennem taktikkerne og arbejd hårdt frem mod den nye sæson. Stealth Ops er lavet til spillerne, der gerne vil ændre spillet.

Stealth Ops Pack er tilgængelige fra i dag på Unisport. Find dine støvler og bliv klar til din pre-season.